اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 325375

تاریخ: 1405/02/05

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 325375

تاریخ: 1405/02/05

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بیمه ملت در اسفند ۱۴٠۴، سه هزار و ۷٠٠ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد

بیمه-ملت-در-اسفند-۱۴٠۴-سه-هزار-و-۷٠٠-میلیارد-تومان-حق-بیمه-تولید-کرد02
شرکت بیمه ملت در آخرین ماه از سال گذشته و در حالی که از روز نهم اسفند ماه جنگی تحمیلی توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران آغاز شده بود، رقمی بیش از سه هزار و ۷۴۸ میلیارد تومان حق بیمه (شامل قبولی اتکایی) تولید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه ملت؛ بر اساس گزارش عملکرد منتشر شده در سامانه کدال، بیمه ملت در دوره یک ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، رقمی بیش از سه هزار و ۷۴۸ میلیارد و ۳۰۶ میلیون تومان حق بیمه (شامل قبولی اتکایی) در رشته‌های مختلف تولید کرد.

حق بیمه تولید شده بیمه ملت در این ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل از آن، بیش از یک هزار و ۸۳۵ میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان افزایش داشته است.

بالاترین سهم از حق بیمه تولید شده در این ماه مربوط به رشته‌های درمان با سهم ۷۴ درصد (معادل ۲ هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان)، ثالث اجباری با سهم ۸ درصد (معادل ۳۰۱ میلیارد تومان) و رشته‌های بدنه خودرو و نفت و انرژی هر یک با سهم ۴ درصد بوده است.

شرکت بیمه ملت همچنین در این ماه که تنها در ۹ روز آن جنگ تحمیلی علیه کشور وجود نداشت و در راستای عمل به تعهدات و پرداخت خسارت زیان دیدگان و بیمه‌گذاران، رقمی معادل یک هزار و ۴۶۴ میلیارد و ۲۲۱ میلیون تومان خسارت در رشته‌های مختلف پرداخت کرد.

این در حالی است که در ماه مشابه سال ۱۴۰۳ این شرکت ۲هزار و ۲۷۱ میلیارد و ۵۷۷ میلیون تومان خسارت پرداخت کرده بود.
بیشترین خسارت پرداخت شده طی این دوره مربوط به رشته‌های درمان با سهم ۵۵ درصد (معادل ۸۰۷ میلیارد تومان)، ثالث اجباری با سهم ۲۲ درصد (معادل ۳۱۸ میلیارد تومان) و حوادث سرنشین با سهم ۸ درصد (معادل ۱۲۰ میلیارد تومان) بوده است.

این آمارها نشان می‌دهد در حالی که بیمه ملت حق بیمه بالاتری در اسفندماه امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل تولید کرده اما همزمان خسارت کمتری نیز پرداخت کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

دیدار مدیرعامل بانک تجارت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تقویت همکاری‌های علمی و بانکی

مدیرعامل بانک تجارت در راستای گسترش همکاری‌های مشترک میان بانک، دانشگاه و توسعه دانش مدیریت مالی و حمایت از نوآوری‌های حوزه فین‌تک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود

بانک ملی ایران در ادامه برنامه خود برای خروج از بنگاه‌داری و واگذاری بنگاه‌های تحت مدیریت، ۹۰.۵ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو را ۲۵ مهرماه در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کند.

«تمدن‌تد»؛ میز گفت‌وگوی تولید و بازار سرمایه برای عبور از پیچیدگی‌های اقتصاد امروز

در شرایطی که تورم، نوسانات ارزی، نرخ بهره و افزایش هزینه‌های تأمین مالی، معادلات تصمیم‌گیری بنگاه‌های تولیدی را پیچیده‌تر از همیشه کرده است، نخستین همایش «تمدن‌تد» با گردهم آوردن مدیران مالی بیش از ۲۵۰شرکت تولیدی و صنعتی، تلاش کرد تا فاصله میان نیازهای واقعی بنگاه‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه را کاهش دهد؛ نشستی که در آن «تاب‌آوری» نه به ‌عنوان یک شعار؛ بلکه به‌ عنوان ضرورتی برای مدیریت منابع، تأمین مالی و حفظ قدرت عملیاتی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.