اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 324882

تاریخ: 1405/02/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 324882

تاریخ: 1405/02/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

برپایی موکب پذیرایی شرکت فولاد اکسین همزمان با روز جهانی کار و کارگر

موکب-پذیرایی-شرکت-فولاد-اکسین-و-اداره__کل-تعاون،-کار-و-رفاه-اجتماعی-استان-خوزستان-برپا-شدگویای-خبر-1536x784
موکب پذیرایی شرکت فولاد اکسین و اداره‌‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان، همزمان با روز جهانی کار و کارگر، برپا شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، همزمان با ۱۱ اردیبهشت‌‌ماه و گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر، موکب مشترک این شرکت و اداره‌‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در محل مصلای اهواز  برپا گردید.

این موکب که با استقبال نمازگزاران همراه بود، با هدف تکریم نمازگزاران و ارایه خدمات فرهنگی و پذیرایی در حاشیه برگزاری آیین عبادی سیاسی نماز جمعه دایر گردید و کارکنان و بسیجیان شرکت فولاد اکسین خوزستان به خدمت‌رسانی به نمازگزاران پرداختند.

گفتنی است پیش از این نیز در روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت‌‌ماه، همزمان با تجمع مردم اهواز در حمایت از آرمان‌‌های انقلاب اسلامی در بلوار آیت‌ الله بهبهانی، موکبی با مشارکت روابط عمومی و پایگاه مقاومت بسیج شهید سیدجاسم نوری شرکت فولاد اکسین خوزستان برپا و به ارایه خدمات به شهروندان پرداخت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کاهش ۳۳درصدی مصرف ویژه سود کاستیک در آلومینای ایران؛ تمرکز بر افزایش بهره‌وری و کاهش بهای تمام‌ شده

این شرکت در سال ۱۴۰۵ و پس از واگذاری سهام کنترلی و مدیریتی آن به بخش خصوصی و شناسایی چالش‌های تولید و تاثیرات آن بر بهای تمام شده محصولات با تمرکز بر افزایش بهره‌وری فرآیند، کاهش بهای تمام‌ شده و استفاده بهینه از مواد اولیه، مجموعه‌ای از اقدامات اصلاحی و عملیاتی را در بخش‌های مختلف تولید اجرا کرده است که کاهش قابل‌توجه مصرف ویژه سود کاستیک از ۴۴۰ کیلوگرم به ۲۹۵ کیلوگرم به ازاء‌ هر تن آلومینا از مهمترین نتایج این اقدامات به شمار می‌رود.

آلومینای ایران در مسیر کاهش اثر ناترازی انرژی؛ اجرای مجموعه‌ای از طرح‌های پایداری تولید در سال ۱۴۰۵

طرح دو گانه‌سوز کردن واحد تکلیس با هدف جلوگیری از توقفات ناشی از محدودیت گاز و حفظ ظرفیت تولید آلومینا از دو مسیر به‌ صورت موازی در حال بررسی است. در مسیر نخست امکان استفاده از مازوت در کوره‌های تکلیس توسط شرکت‌های متخصص در حال بررسی فنی است و در مسیر دوم احداث واحد SNG و استفاده از این فناوری برای تأمین سوخت جایگزین در دست بررسی قرار دارد. پس از تکمیل مطالعات فنی و اقتصادی؛ مناسب‌ترین گزینه برای اجرا انتخاب خواهد شد.