اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 324548

تاریخ: 1405/02/08

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 324548

تاریخ: 1405/02/08

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

تقدیر از بانك صنعت و معدن برای كمك به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد

بانک صنعت و معدن؛
علیرضا شهرکی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، محمدحسین خسروی مدیرکل زندان‌ها و مهدی میرامامی مدیر ستاد مردمی دیه این استان، از بانک صنعت و معدن به پاس مشارکت مؤثر در امر آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد تقدیر کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن؛ مسئولان استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات خیرخواهانه بانک صنعت و معدن در راستای مسؤلیت اجتماعی خود برای حمایت از خانواده‌های نیازمند و آزادی تعدادی از زندانیان جرائم غیر عمد این استان، نقش این بانک را در گسترش فرهنگ نوع‌دوستی در میان نهادهای اقتصادی برجسته دانستند و با اهدای لوح سپاسی به علی خسروی مدیر استانی بانک صنعت و معدن از این اقدام انسان دوستانه تقدیر کردند.
گفتنی است، همزمان با اعیاد شعبانیه در سال گذشته با حمایت بانک صنعت و معدن، تعداد 8 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد تا سقف مالی 10 میلیارد ریال در استان سیستان و بلوچستان آزاد شده بودند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نقش‌آفرینی بانک تجارت در مدیریت ناترازی انرژی با تکیه بر فناوری‌های نوین

مدیرعامل بانک تجارت در نشستی که با مسئولان سازمان بهینه‌سازی مصرف انرژی برگزار شد، بر اهمیت بهره‌گیری از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، مراکز داده (دیتاسنتر) و کیف پول دیجیتال بانک تجارت به‌منظور مدیریت هوشمند ناترازی و مصرف انرژی کشور تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان سی و هفتمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

سی و هفتمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز سی و هفتم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.