اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 324151

تاریخ: 1405/02/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 324151

تاریخ: 1405/02/06

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
رایزنی میان بنیاد نخبگان استان اصفهان و معاونت تکنولوژی فولاد مبارکه صورت گرفت:

تمرکز بر بازسازی هوشمند و به‌روزرسانی فناوری‌های صنعتی

132698
در نشست مشترک فولاد مبارکه و بنیاد نخبگان استان اصفهان، بر بازنگری اساسی طرح‌های صنعتی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در برنامه‌های بازسازی و نوسازی تأکید شد؛ نشستی که با اعلام آمادگی بنیاد نخبگان برای مشارکت گسترده در لایه‌های فنی، مدیریتی و راهبردی همراه بود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛ در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و مدیریتی نیروهای متخصص، جلسه‌ای با حضور ساره گلی، رئیس بنیادنخبگان استان اصفهان و محمدرضا شریفی، معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه برگزار شد.

در این جلسه، طرفین بر ضرورت بازنگری اساسی در طرح‌های صنعتی موجود و اعلام اولویت‌های جدید با توجه به تغییرات تکنولوژیک جهانی تأکید کردند. همچنین، موضوع متناسب‌سازی برنامه‌های بازسازی و نوسازی با استفاده از فناوری‌های نوین و انطباق آن‌ها با شرایط اقتصادی و فنی روز، از اولویت‌های اصلی دستور جلسه بود.

در بخش دیگری از این نشست، رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان آمادگی کامل خود را برای مشارکت در لایه‌های مختلف اجرایی اعلام کرده و افزود: این مشارکت تنها محدود به حوزه‌های فنی و تکنولوژیک نیست، بلکه شامل ارائه خدمات تخصصی در قالب «مدیریت نخبگانی»، «هم‌فکری راهبردی» و «توسعه فناوری» جهت ارتقای بهره‌وری و پایداری عملیات در فولاد مبارکه می‌شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز افتتاح پروژه‌های شرکت ملی صنایع مس ایران به دستور رئیس‌جمهور و با حضور وزیر صمت

 
پنج پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به صورت ‌وبیناری با دستور رئیس‌جمهور و با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.
پنج پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به صورت ‌وبیناری با دستور رئیس جمهور و با حضور سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح شد.