اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 323884

تاریخ: 1405/01/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 323884

تاریخ: 1405/01/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

سهم بیمه نامه های مرتبط با خودرودر سبد درآمدی بیمه آرمان؛ ۶۰ درصد

بیمه-آرمان-700x343
شرکت بیمه آرمان درسال گذشته حق بیمه تولیدی به میزان ۲ هزار و ۹۸۶ میلیارد تومان تولید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه آرمان؛ حدود ۶۰ درصد از سبد پرتفوی این شرکت به بیمه‌نامه‌های مرتبط با خودرو اختصاص دارد؛ به‌طوری که بیمه  نامه شخص ثالث اجباری با ۴۸ درصد بیشترین سهم را در میان رشته‌ها دارد.

پس ازآن بیمه  نامه حوادث سرنشین با ۷ درصد، بیمه بدنه خودرو با ۳ درصد و ثالث مازاد و دیه با ۲ درصد از پرتفوی را تشکیل می‌دهند.

همچنین در ترکیب کلی پرتفوی، رشته‌های درمان و مسئولیت هر کدام با سهم ۱۲ درصدی در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.