اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 323758

تاریخ: 1405/02/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 323758

تاریخ: 1405/02/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

صندوق کمک به بازسازی فولاد با مشارکت عموم مردم در بورس راه‌اندازی می‌شود/بخشی از بازسازی فولاد مبارکه از مسیر بازار سرمایه تأمین مالی می‌شود

d45f5aad-a114-487d-88aa-279dec16aed8 (1)
حجت‌اله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در حاشیه بازدید از خطوط آسیب‌دیده فولاد مبارکه در حملات اخیر با اشاره به شرایط اخیر و اقدامات انجام‌ شده برای مدیریت وضعیت پیش‌آمده، اظهار کرد:

به گزارش اقتصاد ملت؛ حجت‌اله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در حاشیه بازدید از خطوط آسیب‌دیده فولاد مبارکه در حملات اخیر با اشاره به شرایط اخیر و اقدامات انجام‌ شده برای مدیریت وضعیت پیش‌آمده، اظهار کرد: در ابتدا لازم می‌دانم به همه مدیران و کارکنان فولاد مبارکه خداقوت بگویم. متأسفانه در فولاد مبارکه جنایتی توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام شده است، اما همانطور که تجربه نشان داده، توان و ظرفیت نیروی انسانی ایران بسیار بالاست و خوشبختانه زیرساخت‌های قوی در کشور وجود دارد.
وی با اشاره به روند اقدامات انجام‌ شده پس از بروز خسارت‌ها افزود: یکی از نشانه‌های امیدبخش برای آینده این مجموعه، سرعت عمل در آواربرداری و ساماندهی شرایط در مدت کوتاه است. بخش قابل‌توجهی از کارها انجام شده و برنامه‌ای دقیق برای ادامه مسیر، بازسازی و نوسازی در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار درباره تأمین منابع مالی برای بازسازی نیز گفت: طبیعتاً بازسازی و نوسازی نیازمند تأمین مالی است، بخشی از این منابع از طریق بازار سرمایه تأمین خواهد شد و بخشی نیز از محل منابع داخلی این مجموعه و نظام بانکی فراهم می‌شود. در این زمینه ابزارهای مختلفی از جمله افزایش سرمایه، انتشار اوراق مرابحه و اوراق تأمین مالی برای اجرای پروژه‌های بازسازی در نظر گرفته شده است.
صیدی همچنین از برنامه راه‌اندازی صندوقی برای مشارکت عمومی در بازسازی فولادی‌ها خبر داد و افزود: در بازار سرمایه تصمیم گرفته شده صندوقی برای بازسازی فولاد با مشارکت عموم مردم ایجاد شود تا مردم نیز در این مسیر همراهی کنند.
امیدواریم با این اقدامات، فولاد مبارکه در آینده به مجموعه‌ای قوی‌تر و بهتر از گذشته تبدیل شود.
وی با تأکید بر حفظ نیروی انسانی در این مجموعه تصریح کرد: مدیران فولاد مبارکه تصمیم گرفته‌اند برنامه‌های بازسازی را با یک زمان‌بندی منسجم پیش ببرند و در این مسیر هیچ برنامه‌ای برای تعدیل نیرو وجود ندارد. بنابراین وظیفه همه ماست که کمک کنیم این اهداف هرچه سریع‌تر محقق شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آمادگی شرکت مدیریت منابع آب ایران و شرکت‌های آب منطقه‌ای پیش از فعالیت سامانه بارشی و احتمال وقوع سیلاب

شرکت مدیریت منابع آب ایران با برگزاری جلسه شماره ۱۲۷ ستاد ملی فرماندهی و پشتیبانی مدیریت سیلاب در روز چهارشنبه ۱۳ آبان‌ماه، پیش از آغاز فعالیت سامانه بارشی اخیر، تمهیدات و اقدامات پیشگیرانه برای مواجهه با بارش‌های شدید و احتمال وقوع سیلاب در استان‌های کشور را ابلاغ کرد.

برگزاری مجمع‌عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران با حضور بیش از ۸۱ درصد سهامداران؛

مجمع‌عمومی عادی به‌ طور فوق‌العاده شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران با نماد «شیران» با حضور بیش از ۸۱درصد صاحبان سهام برگزار شد و در جریان آن اعضای حقوقی هیأت‌مدیره شرکت برای مدت دو سال انتخاب شدند.

حذف واسطه‌ها و مهار قیمت؛ نفت سپاهان بازار روغن موتور اصفهان را ساماندهی میکند

طرح عرضه مستقیم روغن موتور دیزلی که از مرداد امسال با هدف ساماندهی بازار و حمایت از رانندگان ناوگان حمل‌ونقل سنگین در پایانه‌های اصفهان آغاز شده بود، با نظارت کارگروه تنظیم بازار و سازمان تعزیرات حکومتی استان اصفهان ادامه می‌یابد.