اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 323746

تاریخ: 1405/02/02

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 323746

تاریخ: 1405/02/02

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اولویت وزارت نیرو برای تامین برق صنایع آسیب‌دیده در تابستان

b0649e0dZTp3ZWJwfGY6MTM0ODY0ODguanBnfGZ1aToxNjIwMzEzOXxsOmZhfHY6MQ
معاون وزیر نیرو گفت: تأمین برق صنایع آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی یکی از اولویت‌های جدی وزارت نیرو است و تلاش می‌کنیم تابستان امسال بهتر از سال گذشته برق صنایعی که در مدار هستند را تامین کنیم.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی توانیر؛ مصطفی رجبی مشهدی، معاون برق و‌ انرژی وزارت نیرو، در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تأمین برق صنایع یکی از اولویت‌های جدی وزارت نیرو است و تأکید وزیر محترم نیرو نیز بر این است که این نیاز، به‌ویژه در ایام اوج مصرف تابستان، بدون مشکل تأمین شود.

او با اشاره به این که برخی صنایع دارای نیروگاه‌های اختصاصی بودند که در جنگ اخیر دچار آسیب‌دیدگی شده‌اند، افزود: لازم است با اولویت‌بندی، بهینه‌سازی مصرف و جابه‌جایی بار از بخش‌های دیگر، امکان تأمین برق پایدار برای صنایع فراهم شود.

معاون وزیر نیرو تأکید کرد: یکی از برنامه‌های اصلی ما این است که با مشارکت خود صنایع، وزارت صمت و مجموعه صنایع بزرگ کشور، مدیریت و هماهنگی لازم انجام شود تا روند تأمین برق واحد‌های تولیدی کشور دچار اختلال نشود.

رجبی مشهدی در پایان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تابستان امسال بهتر از سال گذشته باشد و برق صنایعی که در مدار هستند را تامین کنیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هت‌تریک ناکامی در پارس جنوبی/وقتی «پتروپارس» به جای گاز؛ «بحران» تولید می‌کند

در عملیات اسیدکاری یکی از چاه‌های پارس جنوبی که توسط شرکت پتروپارس انجام شد؛ لوله مغزی سیار (Coiled Tubing) در عملیات حفاری چاه‌های درون میدانی فاز یک پارس‌جنوبی گیر کرده و پس از گذشت ۲۰روز هنوز موفق به انجام عملیات آزادسازی نشده است.

دعوت به همکاری و فراخوان جذب نیروی انسانی در هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران

هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران (سهامی عام) به منظور تأمین بخشی از نیروی انسانی موردنیاز خویش، در نظر دارد از میان دانش‌آموختگان واجد شرایط مرد، از طریق برگزاری آزمون علمی، ارزیابی و مصاحبه تخصصی و سنجش سلامت (طب کار)، در چارچوب مقررات قانون کار و تأمین اجتماعی، اقدام به جذب و استخدام نیرو کند.

چهار خبر خوب نمایشگاه تهران همزمان با ایران آگروفود

همزمان با آماده سازی محل دائمی نمایشگاه های بین المللی ایران برای میزبانی از سی و سومین نمایشگاه بین المللی ایران آگروفود، شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران مجموعه ای از اقدامات عمرانی، زیرساختی و خدماتی را با هدف ارتقای کیفیت برگزاری رویدادها، بهبود خدمات به مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان و توسعه ظرفیت های نمایشگاهی به اجرا رسانده است.