اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 322190

تاریخ: 1404/12/17

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 322190

تاریخ: 1404/12/17

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

مدیرعامل بیمه البرز: تمام ظرفیت مان را برای خدمت رسانی بکار گرفته ایم

e57248e1-3c31-4512-8820-c51a3d1ddf40
مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره بیمه البرز با همراهی رئیس هیات مدیره و این شرکت از برخی شعب این شرکت بازدید کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه البرز، در این دیدار که رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشت، موسی رضایی با اشاره به نقش بیمه در ایجاد آرامش و اطمینان خاطر هموطنان در شرایط بحران گفت: در این روزهای سخت، تمام قد پشتیبان هموطنان خواهیم بود و از هیچ خدمتی که فرآیند خدمت رسانی را تسریع و تسهیل می نماید دریغ نخواهیم کرد.

وی همچنین زیرساخت های موجود در شرکت بیمه البرز برای شرایط بحران را مناسب ارزیابی کرد و گفت: یکی از اقداماتی که در طول چند سال اخیر مد نظر داشته ام و برای آن برنامه ریزی لازم انجام شده است،تقویت زیرساخت ها بوده و امروز می بینیم که مشکل خاصی در ارائه خدمت و پرداخت خسارت وجود ندارد.

وی از همراهی تمامی همکاران در این شرایط قدردانی و افزود: همانطور که در گذشته بارها به آن اشاره شد بیمه البرز از نیروی انسانی دلسوز، متعصب و متخصص بهره می برد که در این شرایط، نتایج و تاثیر آن کاملا محسوس و ملموس است.

بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از تلاش کارکنان شرکت بیمه البرز گفت: دشمن تمام قوای خود را برای ضربه زدن به ایران عزیزمان بکار گرفته که قطعا با رشادت، همت و ایثار تمام اقشار کشورمان، نقشه شوم دشمنان قسم خورده این آب و خاک، نقش برآب می شود.

در این بازدید نیما نورالهی رئیس هیات مدیره بیمه البرز نیز حضور داشت و از زحمت و‌تلاش های همکاران شعب و ستاد بیمه البرز قدردانی کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

قدردانی دولت از بیمه دی مایه افتخار است/بیش از ۱۰ درصد مردم کشور به صورت مستقیم بیمه شده دی هستند

 ماهه اول امسال رتبه اول را در کل صنعت به خود اختصاص داده به طوری که ۲۵ درصد سهم بازار فروش کل صنعت بیمه دی را به خود اختصاص داده است.

وی گفت: این شرکت تا از ابتدای سال به امروز ۱۲۷ همت فروش بیمه نامه داشته که بخش عمده آن در حوزه درمان می باشد.

وی گفت: در حال حاضر از لحاظ تعداد پرداخت پرونده های خسارت در صنعت بیمه اول هستیم به طوریکه ۴۰ درصد تعداد پرونده های تشکیل شده صنعت بیمه مربوط به این شرکت می باشد.

آبروی بیمه دی به آبروی دولت گره خورده

وی با اشاره به اینکه بخش عمده ای از سهامداران این شرکت حاکمیتی هستند گفت: یک از سهامدان اصلی این شرکت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران هستند و برای حفظ آبروی دولت مدیران این شرکت تمام تلاش خود را به کار گرفته اند.
به گفته عبداللهی طبق نظرسنجیهای انجام شده بالای ۹۶ درصد از بیمه گزاران رضایتمندی خود را از نحوه ارائه خدمات بیمه ای این شرکت اعلام داشته اند که این موفقیت بزرگی برای شرکت بیمه دی می باشد.
وی به خدمات ارائه شده به ایثارگران هم اشاره کرد و گفت: شرکت بیمه دی خدماتی چون آمبولانس، اندام مصنوعی(ویژه جانبازان ) و خدمات پاراکلینیکی و ۳۶ نوع خدمت دیگر به جامعه ایثارگری ارائه می دهد.
وی در خصوص خدمت به بازنشستگان کشوری هم گفت: برای ارائه خدمات بهتر به این عزیزان هر هفته جلسات منظمی در ستاد و شعب برای پیگیری مطالبات بازنشستگان انجام می شود.

۱۰۶ خدمت بیمه دی در اپلیکیشن دی دار

مدیر عامل شرکت بیمه دی به بحث دیجیتال شدن این شرکت به عنوان یکی از اهداف اصلی شرکت اشاره کرد و گفت: اپلیکیشن دی دار از سال گذشته به سوپر اپلیکیشن ارتقاء یافت.
وی گفت: در حال حاضر۱۰۶ خدمت و سرویس در این پلتفرم ارئه می شود و تعداد کاربران آن به یک میلیون و ۷۰۰هزار نفر رسیده اند که از این حیث نیز با رقبای خود در صنعت بیمه با فاصله اول هستیم.

عبداللهی در پایان از حضور سخنگوی دولت در جمع کارکنان بیمه دی تقدیر و تشکر کرد.

خدمت تعطیل نمی‌شود؛ بانک ملی ایران پای کار مردم

بانک ملی ایران با تکیه بر گستردگی شبکه بانکی و توسعه مستمر خدمات حضوری و غیرحضوری؛ همچنان مجموعه متنوعی از خدمات بانکی را در حوزه‌های ریالی، ارزی و بانکداری دیجیتال به مشتریان خود ارائه می‌کند.