اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 321764

تاریخ: 1405/01/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 321764

تاریخ: 1405/01/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛

لزوم ارسال مستندات حملات به بنادر به سازمان بین‌المللی دریانوردی

photo25154336451
وزیر راه و شهرسازی با قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان دستگاه‌های حاضر در بنادر برای تخلیه کشتی‌ها به ویژه کالاهای اساسی، آنان را «مردان روزهای سخت» در خط مقدم تأمین کالاهای اساسی کشور توصیف و بر تداوم فعالیت‌های بندری با جدیت تأکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت؛ فرزانه صادق در نشست وبیناری بررسی وضعیت تخلیه و بارگیری در بندر شهید رجایی، از تلاش شبانه‌روزی مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی و فعالان بخش خصوصی در این بندر قدردانی کرد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیگیری مسائل و مشکلات حوزه بنادر گفت: در راستای پیگیری مشکلات سازمان بنادر و همچنین قدردانی از کارکنان و کارگران این حوزه، حمایت‌های لازم از فعالیت‌های بنادر کشور در حال انجام است.

وی آمارهای ارائه‌شده از عملکرد بنادر را اثرگذار دانست و اظهار کرد: این آمارها نشان‌دهنده همت و جدیت کارکنان بخش خصوصی و دولتی در حوزه‌های مختلف بندری و دریایی است و ضروری است مشکلات و کمبودها در اسرع وقت برطرف شود.

صادق با اشاره به مجموعه فعالیت‌ها و آمارهای عملیاتی حوزه‌های مختلف بندری و دریایی در ایام جنگ تحمیلی رمضان خطاب به کارکنان بنادر اظهار کرد: عملکرد مجموعه بنادر در این روزها نشان می‌دهد که شما «مردان روزهای سخت» هستید. انتظار مردم ایران این است که مجموعه بنادر و دریانوردی با همان جدیت به کار خود ادامه دهد.

وی افزود: فعالیت‌های بندری باید با جدیت ادامه پیدا کند و موضوعاتی که نیاز به پیگیری دارد یا فرآیندهایی که در بنادر کشور باید طی شود تا به یک ثبات و پایداری برسیم، حتما با دقت کامل دنبال شود. امیدواریم روزهای روشن‌تر و درخشان‌تری که در پیش داریم هرچه زودتر فرا برسد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به شرایط خاص بندر شهید رجایی از اردیبهشت‌ماه سال گذشته و وقوع انفجار غم‌انگیز در این بندر بزرگ تجاری کشور گفت: فعالیت‌ها در این بندر از همان روزهای نخست انفجار با نگاه جهادی مدیران سازمان بنادر و تلاش مجموعه اداره‌کل استان هرمزگان ادامه یافت.

وی ادامه داد: امروز نیز که با یک جنگ نظامی پرالتهاب و گسترده مواجه هستیم، شاهد حماسه‌آفرینی کارکنان این بندر بزرگ در استان هرمزگان هستیم.

صادق از تلاش‌های مجموعه فعالان حوزه بندری استان هرمزگان قدردانی کرد و گفت: با وجود همه نگرانی‌ها، اقدامات بزرگی در این بندر عملیاتی شد.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های بندری و دریایی با جان کارکنان و کارگران در هم آمیخته است، تصریح کرد: در حملات صورت‌گرفته علیه نیروهای دریایی در بنادر مختلف کشور اتفاقاتی رخ داده که با کنوانسیون‌های سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) و اصول صلح و آزادی دریانوردی در تضاد بوده است.

وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: ضروری است مستندات این موارد به سرعت جمع‌آوری و به این سازمان بین‌المللی ارسال شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آمادگی دائمی؛ مهم‌ترین درس آتش‌نشانان فرودگاهی از دو جنگ اخیر

مدیرکل آتش‌نشانی و هدایت زمینی هواپیما شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: تجربه دو جنگ آمریکایی ـ صهیونیستی و پیامدهای آن موجب شده است همکاران ما در همه فرودگاه‌های کشور، آمادگی خود را برای صیانت از زیرساخت‌های صنعت هوانوردی همواره حفظ و ارتقا دهند.

شمارش معکوس برای بهره‌برداری از ترمینال‌های ۴ و ۶ فرودگاه مهرآباد

راهبر فرودگاه بین‌المللی مهرآباد گفت: با اعلام پیشرفت قابل توجه پروژه‌های ترمینال‌های ۴ و ۶، از ورود این دو پروژه به مراحل پایانی عملیات اجرایی و آغاز شمارش معکوس برای بازگشت آن‌ها به چرخه بهره‌برداری خبر داد.