اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 321678

تاریخ: 1404/12/04

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 321678

تاریخ: 1404/12/04

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

فصل نوین فولاد سنگان در تعهد و توسعه

سنگان۲-1024x768
مدیر پروژه احداث جاده فولاد سنگان از ورود پروژه جاده سلامی–خلیل‌آباد به فاز نهایی اجرا خبر داد و اعلام کرد عملیات روکش نهایی آسفالت، شانه‌سازی و نصب تجهیزات ایمنی در حال انجام است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت ضنایع معدنی فولاد سنگان؛ مجتبی ابراهیم‌بای، مدیر پروژه احداث جاده فولاد سنگان، از ورود پروژه جاده سلامی–خلیل‌آباد به فاز نهایی اجرا خبر داد و گفت: با آغاز عملیات روکش نهایی آسفالت، شانه‌سازی و نصب تجهیزات ایمنی، این پروژه مهم به روزهای پایانی خود نزدیک شده است.

به گفته وی، این مسیر به‌دلیل قرارگیری روستاهای بالادست و پایین‌دست، یکی از پرترددترین محورهای ارتباطی منطقه به شمار می‌رود و تکمیل آن نقش قابل‌توجهی در افزایش ایمنی تردد، تسهیل حمل‌ونقل و بهبود دسترسی‌های محلی خواهد داشت.

گام مؤثر فولاد سنگان در ارتقای ایمنی و توسعه منطقه

ابراهیم‌بای با اشاره به تلاش مستمر تیم‌های اجرایی در هفته‌های اخیر افزود: در این مرحله، تمرکز اصلی بر کیفیت اجرا و ارتقای ایمنی مسیر قرار دارد و تمامی آیتم‌های کاری با دقت و مطابق با استانداردهای فنی در حال انجام است تا این شریان ارتباطی با بالاترین سطح کیفی آماده بهره‌برداری شود.

وی تصریح کرد: اقدامات کلیدی در حال اجرا در این پروژه شامل اجرای لایه‌های نهایی آسفالت با رعایت دقیق شیب‌بندی و درزهای اجرایی، شانه‌سازی و آماده‌سازی حریم راه به‌منظور افزایش ایمنی، و همچنین تهیه، نصب و راه‌اندازی گاردریل‌ها و تابلوهای راهنمایی و رانندگی است.

مدیر پروژه احداث جاده فولاد سنگان در پایان خاطرنشان کرد: با تکمیل این عملیات و افتتاح رسمی پروژه در آینده نزدیک، فصل تازه‌ای در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل منطقه رقم خواهد خورد؛ اقدامی که علاوه بر افزایش ایمنی، زمینه‌ساز رشد و پویایی هرچه بیشتر منطقه خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.