اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 321627

تاریخ: 1404/12/09

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 321627

تاریخ: 1404/12/09

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

آزادسازی تمام پهنه ها و محدوده های اکتشافی ایمیدرو

1772254925729pegvmp3p2n9f3av3etntbntdv3 (1)
محمد مسعود سمیعی نژاد از آزادسازی تمامی پهنه ها و محدوده های اکتشافی در اختیار ایمیدرو، خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: اکنون تمامی پهنه ها و محدوده های اکتشافی که طی سال های 1391 تا 1402، در اختیار ایمیدرو برای انجام فعالیت های اکتشافی (شناسایی و پی جویی) قرار گرفته بود، آزاد شده اند.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، تعداد پهنه را 63 و مساحت آن ها را 423هزار و 250 کیلومتر مربع اعلام کرد و افزود: طی آن سال ها با هدف شناسایی مواد معدنی جدید و تامین خوراک آتی صنایع مصرف کننده، برنامه ها و اقدامات این سازمان در بخش اکتشاف انجام شد و در حال حاضر هیچ پهنه ای در اختیار ایمیدرو نیست.

سمیعی نژاد به نتایج اقدامات اکتشافی ایمیدرو اشاره کرد و گفت: طی این مدت 200 پروانه اکتشاف و 11 گواهی کشف صادر شده و 451 درخواست نیز در مرحله ثبت و پیگیری صدور پروانه (مورد استعلام دستگاه های اجرایی کشور) است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو در عین حال اظهار داشت: مجموع مساحت کل بلوک ها، درخواست های پروانه و گواهی های کشف به نام ایمیدرو به 26هزار و 38 کیلومتر مربع رسیده بود که این رقم، 1.57درصد از کل مساحت کشور را در بر می گرفت.

سمیعی نژاد به سیاست های کلان ایمیدرو و وزارت صمت در این بخش اشاره و تاکید کرد: مشارکت بخش خصوصی در پروانه های اکتشافی از اولویت های اصلی ایمیدرو است و این برنامه با عرضه بسته های سرمایه گذاری به افراد صاحب صلاحیت، اجرایی می شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

به دلیل مشارکت فعال در توسعه ورزش استان؛ استاندار هرمزگان از فولاد هرمزگان تقدیر کرد

در راستای تقویت زیرساخت‌های ورزشی و قدردانی از مشارکت فعال بخش خصوصی، در جلسه شورای تربیت بدنی و ورزش استان هرمزگان که به ریاست محمد آشوری، استاندار هرمزگان برگزار شد، از نقش برجسته صنایع به ویژه شرکت فولاد هرمزگان در توسعه ورزش استان تجلیل به عمل آمد.

فولاد سنگان در مسیر استقلال انرژی؛ سرمایه‌گذاری ۲۴۰میلیون یورویی برای احداث نیروگاه بادی ۲۰۰مگاواتی

اسدزاده مدیر پروژه‌های برق و نیروگاه‌های فولاد سنگان تشریح کرد: اجرای پروژه‌های زیرساختی برای افزایش پایداری شبکه برق، کاهش وابستگی به شبکه توزیع بیرونی، هوشمندسازی مدیریت مصرف و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ از مهمترین برنامه‌های فولاد سنگان در حوزه تأمین و مدیریت انرژی است؛ برنامه‌هایی که با سرمایه‌گذاری‌های چندصد میلیارد تومانی و میلیون‌ها یورو در حال اجرا و پیگیری است.

هدف‌گذاری فروش ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تن محصول در سال ۱۴۰۵

عیسی یوسفی، رئیس فروش شرکت فولاد سنگان، در حاشیه بیست‌وهشتمین نمایشگاه و سمپوزیوم فولاد ایران در اصفهان، با تشریح عملکرد فروش این شرکت در سال گذشته و برنامه‌های پیش‌رو اظهار کرد: فولاد سنگان در سال ۱۴۰۴ حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول به فروش رساند و برای سال ۱۴۰۵ نیز فروش حدود ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تن را هدف‌گذاری کرده است.