اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 321558

تاریخ: 1405/01/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 321558

تاریخ: 1405/01/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

ارزیابی اولیه از خسارت حمله به فولاد خوزستان و فولاد مبارکه اصفهان

129816
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با تشریح آخرین وضعیت آسیب‌های وارده به فولاد خوزستان و فولاد مبارکه اصفهان که اخیراً مورد تهاجم قرار گرفته‌اند، اعلام کرد: بخشی از امکانات این واحدها دچار آسیب شده و تیم‌های کارشناسی برای بررسی دقیق خسارت‌ها در محل حاضر شده‌اند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت صمت؛ عزت‌الله زارعی روز جمعه در گفت‌وگو با ایرنا ضمن محکوم کردن حملات به دو واحد بزرگ صنعتی کشور از جمله فولاد خوزستان و فولاد مبارکه اصفهان اظهار داشت: در مجموعه فولاد خوزستان تاکنون گزارشی از تلفات جانی ثبت نشده است. درباره فولاد مبارکه نیز بررسی‌ها ادامه دارد و احتمال وجود شهدا و مصدومان مطرح است، اما تا پیش از جمع‌بندی نهایی نمی‌توان عدد قطعی اعلام کرد.

وی ادامه داد: کارشناسان هم‌اکنون در محل حضور دارند تا ابعاد خسارت وارد شده به هر دو مجموعه را ارزیابی کنند. پس از تکمیل بررسی‌ها، گزارش رسمی از میزان آسیب و برنامه ادامه کار اعلام می‌شود.

سخنگوی وزارت صمت با قدردانی از تلاش تیم‌های ارزیاب و عوامل اجرایی گفت: به‌محض تکمیل ارزیابی‌ها، جزئیات دقیق خسارت و روند اقدامات اصلاحی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

زارعی با تاکید به اینکه حمله به واحدهای تولیدی باید متوقف شود، گفت: بر اساس قواعد پذیرفته‌شده جهانی، واحدهای صنعتی و تولیدی که فعالیت غیر نظامی دارند، باید از آسیب و تهدید مصون باشند. این موضوع در اسناد و کنوانسیون‌های بین‌المللی نیز مطرح شده و پیش‌تر نیز در ارتباط با برخی حملات مشابه به شهرک‌های صنعتی، وزارت صمت این اقدامات را محکوم کرده است.

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تاکید کرد: چند روز پیش سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در نامه‌ای خطاب به سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو)، ضمن خواستار توقف حملات به تأسیسات صنعتی غیر نظامی، خواستار انجام همکاری‌های تخصصی و ارائه حمایت‌های فنی این سازمان در جهت ارزیابی، بازسازی و احیای ظرفیت‌های صنعتی کشور شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

برگزاری موفق مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

پیرو اطلاع‌رسانی‌های قبلی و درج آگهی در روزنامه‌های کثیرالانتشار و افشای عمومی در سامانه کدال ، سایت و کانال‌های رسمی شرکت، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت آلومینای ایران برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۱۴۰۵ برگزار گردید.

تاب‌آوری فولاد سنگان در مواجهه با ناترازی انرژی و محدودیت‌های لجستیکی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با حضور نمایندگان سهامداران، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان و جمعی از مدیران شرکت برگزار شد. در این نشست، عملکرد فولاد سنگان در سال مالی ۱۴۰۴، با وجود محدودیت‌های ناشی از ناترازی انرژی، چالش‌های تأمین کلوخه سنگ آهن، لجستیکی و تحولات ژئوپلیتیکی منطقه، مورد بررسی قرار گرفت و از سوی سهامداران و ناظران، مثبت و قابل‌قبول ارزیابی شد.

از اسکان تا خدمت‌رسانی در دو موکب مشهد و تهران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس از بسیج همه ظرفیت‌ های این سازمان برای خدمت‌ رسانی به زائران و عزاداران آیین‌ های وداع، تشییع و بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: برپایی دو موکب در تهران و مشهد، اعزام کاروان‌ های مردمی، ارائه خدمات اسکان و توزیع ۳۰ هزار بسته فرهنگی و تبلیغاتی از مهم‌ ترین برنامه‌ های پیش‌ بینی‌شده برای این ایام است.

تغییر نگرش؛ کلید طلایی تحول بخش معدن

در سال‌های اخیر، هم‌زمان با تشدید چالش‌های اقلیمی، محدودیت منابع طبیعی و ضرورت کاهش شدت مصرف انرژی، صنعت معدن و فلزات در جهان وارد مرحله‌ای تازه از تحول شده است. امروز توسعه این بخش دیگر صرفاً بر پایه استخراج و تولید تعریف نمی‌شود، بلکه پیوند آن با فناوری‌های نو، انرژی‌های تجدیدپذیر، بهره‌وری بالاتر و الزامات توسعه پایدار اهمیت تعیین‌کننده یافته است.