اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320708

تاریخ: 1404/12/18

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320708

تاریخ: 1404/12/18

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

پیام تبریک هیئت مدیره پاکسان در پی انتخاب سومین رهبر انقلاب اسلامی

پاکسان؛
هیئت مدیره شرکت پاکسان در پی انتخاب حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی ایران از سوی مجلس خبرگان رهبری، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی پاکسان؛ در متن این بیانیه آمده است:

چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی

آن شب قدر که این تازه براتم دادند

انتخاب شایسته حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (دام‌عزه) به‌عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی ایران، از سوی مجلس خبرگان رهبری، نشانه‌ای روشن از استمرار راه انقلاب، ولایت و معنویت در مسیر تعالی ملت ایران است.

پس از دوران رهبری حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، اکنون بار دیگر پرچم هدایت انقلاب اسلامی به دست سیدی دیگر از این خاندان شریف سپرده شده است؛ رخدادی که برای ملت ایران یادآور استمرار مسیر انقلاب اسلامی در سایه هدایت و رهبری خاندان سادات و علمای بزرگ این سرزمین است.

هیئت مدیره شرکت پاکسان به نمایندگی از تمامی کارکنان این مجموعه صنعتی، ضمن تبریک و تهنیت به ملت شریف ایران، ولایتمداران و عموم اعضای مجلس خبرگان، آمادگی خود را برای هم‌سویی و تلاش در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری و تداوم پیشرفت کشور در عرصه‌ تولید و صنعت ایران مقتدر و سربلند را اعلام می‌نماید.

در پایان از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون، عزت و سربلندی ایران اسلامی را در سایه رهبری حکیمانه و تلاش ملت بزرگ ایران مسئلت می‌نماییم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

«شتبریز» در آستانه عرضه اولیه؛ فروش ۲۸همتی و سود خالص ۶.۲همتی در نیمه نخست ۱۴۰۵  

مدیرعامل پتروشیمی تبریز از عرضه اولیه سهام این شرکت با نماد «شتبریز» در روز چهارشنبه ۶ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ خبر داد؛ همزمان معاون مالی و اقتصادی شرکت از ثبت ۲۸هزار میلیارد تومان فروش محصولات و تحقق بیش از ۶هزار میلیارد تومان سود خالص در شش‌ ماهه نخست سالجاری خبر داد.

اعلام اسامی برندگان بیست و هفتمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

بیست و هفتمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز بیست و هفتم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

تأکید بر مدیریت بهای تمام‌شده پول و توسعه بازاریابی شرکتی

در مجمع ارزیابی کارنامه شش‌ماهه و عملکرد مناطق سرپرستی جنوب‌شرق و جنوب‌غرب کشور، به میزبانی شیراز امجد خضری بر لزوم مدیریت بهای تمام‌شده پول، توسعه متوازن منابع اعتباری و تعهداتی، تقویت بازاریابی شرکتی و ارتقای کیفیت «پرستاری از مشتریان» به عنوان ارکان کلیدی موفقیت عملیاتی شعب تأکید کرد.