اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320636

تاریخ: 1404/12/06

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320636

تاریخ: 1404/12/06

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

تمدید مهلت وکالتی کردن حساب خریداران خودروهای وارداتی در سامانه فیروزه بانک ملی ایران

بانک-ملی
مهلت وکالتی کردن حساب مشتریان بانک ملی ایران برای خرید خودروهای وارداتی تا روز یکشنبه 10 اسفند ماه ساعت 12 تمدید شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک ملی ایران؛ مشتریان می‌توانند به‌صورت غیرحضوری با مراجعه به سامانه حساب وکالتی به نشانی https://firoozeh.bmi.ir نسبت به وکالتی کردن حساب خود با حداقل مانده ۵ میلیارد ریال اقدام کنند.

متقاضیان پس از وکالتی کردن حساب خود می‌توانند با مراجعه به سایت شرکت اتونوین، فرآیند ثبت‌نام خود را تکمیل کنند.

تمدید این مهلت، فرصت بیشتری را برای مشتریان فراهم می‌کند تا بدون نیاز به مراجعه حضوری، از ظرفیت فروش فوق‌العاده خودروهای وارداتی بهره‌مند شوند.

سامانه فیروزه یکی از سامانه های نوین بانک ملی ایران است که بابرخورداری ازداشبورد مدیریتی نوین و نوآور، امکان مدیریت حساب و تراکنش مشتریان را درمعاملات و حساب های وکالتی شده فراهم کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نقش‌آفرینی بانک تجارت در مدیریت ناترازی انرژی با تکیه بر فناوری‌های نوین

مدیرعامل بانک تجارت در نشستی که با مسئولان سازمان بهینه‌سازی مصرف انرژی برگزار شد، بر اهمیت بهره‌گیری از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، مراکز داده (دیتاسنتر) و کیف پول دیجیتال بانک تجارت به‌منظور مدیریت هوشمند ناترازی و مصرف انرژی کشور تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان سی و هفتمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

سی و هفتمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز سی و هفتم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.