اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320629

تاریخ: 1404/12/16

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320629

تاریخ: 1404/12/16

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
مديرعامل بانك كشاورزي:

خدمت به واحدهاي توليدي در شرايط كنوني از اهميت مضاعف برخوردار است

بانک كشاورزي؛
وهب متقي نيا مديرعامل بانك كشاورزي در ادامه بازديد از شعب اين بانك تاكيد كرد: در شرايط كنوني تداوم ارايه خدمات مالي به شركت ها و واحدهاي توليدي مرتبط با امنيت غذايي كشور، از اهميت مضاعف برخوردار است و به صورت ويژه در دستور كار بانك قرار دارد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومي بانک كشاورزي؛ متقي نيا در ادامه بازديدهاي ميداني از شعب اين بانك، كه با هدف بررسي روند ارايه خدمات به هموطنان و قدرداني از تلاش كاركنان بانك انجام مي شود، با اشاره به اهميت تامين امنيت غذايي كشور و پايداري سفره هموطنان به ويژه در شرايط كنوني، خاطرنشان كرد: براي حمايت از توليد محصولات كشاورزي، كارخانجات صنايع غذايي و همچنين شركت هاي فعال در حوزه امنيت غذايي، برنامه ريزي هاي لازم در كارگروه هاي ويژه ستادي انجام شده و مصوبات در سطح شعب بانك در سراسر كشور در حال اجرا مي باشند.

وي تصريح كرد: حمايت از امنيت غذايي و تامين مالي فعالان اين حوزه با ارايه خدمات بانكي ريالي و ارزي به صورت ويژه در دستور كار بانك كشاورزي قرار دارد.شايان ذكر است شعب كشيك بانك كشاورزي در سراسر كشور آماده خدمت رساني به مشتريان هستند و مركز ارتباط سبز بانك به صورت ٢٤ ساعته پاسخگوي سوالات و راهنماي هموطنان عزيز است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

قدردانی دولت از بیمه دی مایه افتخار است/ بیش از ۱۰درصد مردم کشور به صورت مستقیم بیمه شده دی هستند

مدیرعامل شرکت بیمه دی، حضور سخنگوی دولت در این شرکت برای قدردانی از زحمات همکاران را جای مباهات دانست و گفت: قدردانی رییس‌جمهور و دولت از همکارانم انگیزه خدمت‌رسانی را برایمان مضاعف کرد؛ باعث مباهات ماست که بیش از ۹میلیون نفر از مردم و وزرا بیمه‌شده «دی» هستند‌ و رتبه نخست بیمه دی با اعتماد همگانی رقم خورده است.