اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320594

تاریخ: 1404/12/02

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320594

تاریخ: 1404/12/02

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

آمادگی بانک ملی ایران برای وکالتی کردن حساب های خریداران خودروهای وارداتی

بانک-ملی
بانک ملی ایران همزمان باآغاز فرآیند اجرای طرح فروش خودروهای وارداتی، امکان ثبت غیرحضوری حساب های مشتریان به عنوان حساب وکالتی را ازطریق سامانه فیروزه فراهم کرده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ دراین مرحله از فروش خودروهای وارداتی، وکالتی کردن حساب ها یکی از ضروریاتی است که خریداران و متقاضیان برای ثبت نام باید نسبت به آن اقدام کنند.

از این رومتقاضیان خرید این محصولات می‌توانند ازطریق سامانه فیروزه به آدرس اینترنتی https://firoozeh.bmi.ir حساب های خود(نزدبانک ملی ایران) رابه صورت غیرحضوری، وکالتی کنند.

مشتریان می‌توانند از امروز شنبه دوم اسفند ماه تا پایان روز سه‌شنبه مورخ پنجم اسفند‌، به‌صورت غیرحضوری با مراجعه به سامانه فیروزه  نسبت به وکالتی کردن حساب خود با حداقل مانده ۵ میلیارد ریال اقدام کنند، همچنین مشتریان می توانند از فردا یکشنبه سوم اسفندماه برای ثبت نام خودرو به پلتفرم اتونوین مراجعه کنند.

سامانه فیروزه یکی از سامانه های نوین بانک ملی ایران است که بابرخورداری ازداشبورد مدیریتی نوین و نوآور، امکان مدیریت حساب و تراکنش مشتریان را درمعاملات و حساب های وکالتی شده فراهم کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.