اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320510

تاریخ: 1404/12/11

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 320510

تاریخ: 1404/12/11

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
دبیرکل انجمن کشتیرانی:

پهلودهی کشتی‌ها و عملیات تخلیه و بارگیری کالاها در بنادر در جریان است

انجمن کشتیرانی
دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته گفت: هم اینک همه بنادر تجاری کشور فعال است و تردد کشتی‌ها در آنها به صورت عادی و متداول، بدون هیچ محدودیتی در پهلوگیری، تخلیه و بارگیری در حال انجام است.

به گزارش اقتصاد ملت؛ دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ادامه‌داد: هیچ اخلالی در تردد شناورها و پهلو دهی آنها، همچنین تخلیه و بارگیری کالاها؛ اعم از فله خشک و فله مایع، کالاهای کانتینری و غیره نداشته و کلیه عملیات بدون هیچگونه مزاحمتی از سوی نیروهای متخاصم در جریان است.

وی خاطرنشان کرد: تردد کشتی‌ها و شناورها در مسیرهای دریایی برقرار است و هیچگونه هشداری مبنی بر محدودیت‌های لجستیک دریایی دریافت نکرده‌ایم.

پل‌مه در خاتمه خاطرنشان کرد: ما به عنوان سربازان لجستیکی کشور سعی داریم که در شرایط دشوار و حساس کنونی نیز وظایف محوله خود را به بهترین شکل انجام دهیم.

حسین عباس نژاد مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز امروز با تأکید بر تداوم روند عادی عملیات‌ها و تخلیه کالاهای اساسی در بندر شهیدرجایی، اعلام کرد: بنا به تاکید وزیر راه و شهرسازی، چرخه حمل‌ونقل و عملیات خدمات‌رسانی در این بندر بدون هیچ‌گونه اختلال و مشکلی در حال انجام است.

وی با اشاره به تجاوز آشکار دشمن صهیونیستی آمریکایی اظهار داشت: تمامی ظرفیت‌های لجستیکی و عملیاتی بندر برای انجام به موقع تخلیه و بارگیری کالا فعال بوده و هیچ کندی یا مشکلی در زنجیره انتقال کالای اساسی به مراکز استان‌ها گزارش نشده است.

مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی خاطرنشان کرد: وضعیت جاری بندر مطابق با روال معمول بوده است‌.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس کاوان نماد در مسیر تکمیل زنجیره ارزش مس؛ از توسعه معدن تا تولید شمش و ورود به بورس

زینلی مدیرعامل شرکت مس کاوان نماد در حاشیه نمایشگاه ایران کانماین با تشریح روند توسعه این مجموعه از احیاء فعالیت‌های معدنی تا افزایش ظرفیت تولید؛ از برنامه‌های شرکت برای تکمیل زنجیره ارزش مس، حرکت به سمت تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر و عرضه اولیه سهام در بازار سرمایه خبر داد.

آغاز فرآیند تهاتر زنجیره‌ای مطالبات مراکز درمانی با اوراق گام و برات الکترونیک 

وزیر امور اقتصادی و دارایی از آغاز اجرای فرآیند تسویه زنجیره‌ای بدهی‌ها و مطالبات متقابل شرکت‌های بیمه‌ای، بانک‌ها و مراکز درمانی در قالب اوراق گام و برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: برای این فرآیند سقف ۳۰۰هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وزیر اقتصاد از پایانه مرزی سرو بازدید کرد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه سفر یک‌روزه خود به استان آذربایجان غربی، از پایانه مرزی سرو و بازارچه مرزی آن بازدید کرد و در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگوی مستقیم با مسافران و رانندگان در جریان ظرفیت‌ها، مشکلات و مطالبات مربوط به خدمات‌رسانی، ساماندهی پایانه و توسعه زیرساخت‌های مرزی قرار گرفت.