اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 320098

تاریخ: 1404/12/04

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 320098

تاریخ: 1404/12/04

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بالاترین تولید ماهیانه ۳۰روزه در تاریخ واحد احیای مستقیم فولاد غدیر نی ریز ثبت شد

-5830302918052089121_121
واحد احیای مستقیم شرکت فولاد غدیر نی‌ریز در بهمن‌ماه سال جاری با تولید ۸۱ هزار و ۶۵۰ تن آهن اسفنجی، بالاترین میزان تولید در ماه‌های ۳۰روزه از ابتدای راه‌اندازی این واحد را ثبت کرد.

‌به گزارش اقتصاد ملت از روابط عمومی شرکت فولاد غدیر نی‌ریز؛ رکورد قبلی تولید در ماه‌های ۳۰روزه مربوط به آذرماه ۱۳۹۹ با ۸۰ هزار ۶۶۸  تن بوده است که در بهمن‌ماه سال جاری پشت سر گذاشته شد.

بر اساس آمارهای تولید، مجموع تولید آهن اسفنجی در بازه ۵ماهه مهر تا بهمن سال جاری به ۳۲۸ هزار و ۴۳۱ تن رسیده که در مقایسه با ۲۲۴ هزار و ۹۶۰ تن تولید مدت مشابه سال گذشته، نشان‌دهنده رشد ۴۶ درصدی تولید این محصول است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تأکید بر شناسایی ظرفیت‌های معدنی فارس در نشست مدیرکل زمین‌شناسی جنوب کشور با نمایندگان مجلس

نمایندگان مردم نورآباد ممسنی، سروستان، خرامه، کوار و شیراز و زرقان، با حضور در اداره کل زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی جنوب کشور، در جریان برنامه‌ها و اولویت‌های اکتشافی این مجموعه قرار گرفتند.

کانماین ۱۴۰۵؛ از جذب سرمایه تا هوشمندسازی معدن در مسیر توسعه زنجیره ارزش

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته با تمرکز بر جذب سرمایه، توسعه فناوری‌های نوین و رفع چالش‌های تولید از ۶ تا ۹ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ در تهران برگزار می‌شود؛ رویدادی که در شرایط دشوار اقتصادی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی ایران، تقویت تعاملات بین‌المللی و پیوند میان سرمایه، فناوری و تولید فراهم می‌کند.

مشارکت کارکنان فولاد هرمزگان در پویش تامین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان کم‌برخوردار

پویش «همه با هم به مهر، بانی مهر شویم» با مشارکت کارکنان شرکت فولاد هرمزگان و همراهی مدیریت ارشد شرکت، با هدف تهیه و اهدای لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان یتیم و اکرام‌پذیر کمیته امداد امام خمینی (ره) در ساحل مهر لنگر انداخت.