اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 319605

تاریخ: 1404/11/25

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 319605

تاریخ: 1404/11/25

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

نرخ حق الوکاله بانک سپه برای سال 1405 سه درصد تعیین شد

نرخ حق_الوکاله
نرخ حق‌الوکاله بکارگیری سپرده‌های سرمایه‌گذاری ریالی بانک سپه در سال مالی 1405حداکثر سه درصد تعیین شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه؛ با مصوبه هیئت مدیره بانک سپه، نرخ حق‌الوکاله به‌کارگیری سپرده‌های سرمایه‌گذاری ریالی بانک سپه در سال مالی 1405حداکثر سه درصد تعیین شد. همچنین در صورت وجود و اثبات سود مازاد در پایان سال مالی 1405، سهم متعلق به هر یک از سپرده های سرمایه گذاری ریالی (اعم از کوتاه مدت و بلند مدت) به تناسب مانده و مدت زمان سپرده، محاسبه و پرداخت خواهد شد.

شایان ذکر است، نرخ حق‌الوکاله با تصویب هیئت مدیره بانک و برمبنای دستورالعمل ابلاغی بانک مرکزی تعیین‌می‌شود.

حق‌الوکاله، مبلغی است که بانک‌ها در چارچوب بانکداری اسلامی در قبال به‌کارگیری منابع سپرده‌گذاران در امور اعطای تسهیلات و سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی بانک با توجه به اصول بانکداری بدون ربا و رابطه حاکم بین وکیل و موکل دریافت می‌کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان بیست و چهارمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

بیست و چهارمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز بیست و چهارم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.