اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 319420

تاریخ: 1404/11/26

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 319420

تاریخ: 1404/11/26

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

حجم عملیات تخلیه و بارگیری بنادر تجاری بیش از ۲۲۰ میلیون تن/رشد ۲۸ درصدی عملیات کانتینری

jhgfd
وزیر راه و شهرسازی گفت: در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد دریامحور و توسعه زیرساخت‌های بندری، حجم عملیات باری بنادر کشور با ثبت رشد قابل‌توجه، از مرز ۲۲۰ میلیون تن عبور کرده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادرودریانوردی، فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی امروز آیین بهره‌برداری همزمان از طرح‌های وزارت راه و شهرسازی در ۱۷ استان کشور» با حضور رئیس‌جمهور، ضمن تبریک ایام دهه فجر، از رشد ۲۸ درصدی عملیات کانتینری در بنادر کشور خبر داد.

وی با اشاره به عملکرد بنادر کشور اظهار کرد: در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد دریا محور، عملیات باری بنادر کشور از ۲۲۰ میلیون تن عبور کرده و عملیات کانتینری نیز با رشد ۲۸ درصدی همراه بوده است.

صادق ادامه داد: در کنار توسعه فعالیت‌های بندری، پشتیبانی از ایمنی دریایی نیز مورد توجه قرار گرفته و بیش از ۲۹ میلیون سفر دریایی به ثبت رسیده است. همچنین سرعت تخلیه و بارگیری در بنادر افزایش یافته و تنها در بندر چابهار، ترانزیت و تخلیه و بارگیری کالا بیش از ۱۱۰ درصد رشد داشته است.

با دیپلماسی حمل‌ونقل، مجوز عبور از ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان اخذ شد

عضو کابینه دولت چهاردهم با اشاره به دیپلماسی حمل‌ونقل گفت: با توجه به حضور ریاست محترم جمهوری در کشورهای مختلف و تأکیدات دولت در حوزه دیپلماسی حمل‌ونقل، موفق شدیم مسیرهای ریلی مهم را احیا کنیم. این مسیرها شامل ارتباط چین به ایران، ایران به پاکستان و ترکیه، و ترکیه به عراق است. همچنین با اخذ مجوز عبور از ازبکستان، تاجیکستان و ترکمنستان، زمینه رشد ترانزیت کشور فراهم شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پايان عمليات پروازهاي اربعين حسيني با انجام ۲۴۲۷ پرواز به نجف و بغداد

 معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از انجام ۲۴۲۷ پرواز بين فرودگاه‌هاي کشور و فرودگاه‌هاي نجف و بغداد در ايام اربعين حسيني خبر داد و گفت: اين پروازها با هدف تسهيل سفر زائران ايراني و با برنامه‌ريزي و هماهنگي کامل با پروازهاي داخلي انجام شد.

بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون دریایی بنادر هرمزگان از آغاز عملیات میدانی شناسایی، مهار و پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم با هدف جلوگیری از گسترش آلودگی و حفاظت از زیست‌بوم دریایی خبر داد و اعلام کرد: بخش عمده این آلودگی‌ها با هماهنگی دستگاه‌های محلی تحت کنترل شده است.

بررسی طرح جامع بندر چابهار با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی

بازنگری در طرح‌های جامع وتفصیلی شهرهای بندری با نگاه یکپارچه از جمله طرح جامع بندر شهید بهشتی چابهار و تطبیق آن با طرح جامع وتفصیلی شهر چابهار درنشست مشترک معاون شهرسازی ومعماری وزارت راه وشهرسازی ومدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی مورد بحث وبررسی قرارگرفت.

سامانه IPAS فرصتی برای حکمرانی داده‌محور است/ IPAS بستر هوشمندسازی بنادر را فراهم می‌کند

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی در تشریح ضرورت راه‌اندازی و عملیاتی‌سازیIPAS در بندرامام گفت: این سامانه بخشی از زیرساخت راهبردی سازمان برای ایفای نقش مؤثر در سطح ملی، ارتقای بهره‌وری، صیانت از حقوق و منافع سازمان و حرکت به سمت حکمرانی داده‌محور در بنادر کشور است.