اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 319054

تاریخ: 1404/11/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 319054

تاریخ: 1404/11/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
رحمت‌زاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در بازدید از پاویون صنایع شیمیایی ایران؛

حمایت از پتروشیمی‌ها و صنایع شیمیایی، اولویت کمیسیون اقتصادی مجلس است

news-1-3-1024x1024 (1)
رحمت‌زاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از پاویون هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران در هفتمین نمایشگاه تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی بر اهمیت حمایت از صنایع شیمیایی و پتروشیمی کشور و رفع چالش‌های مالی، تأمین خوراک و تجهیزات این بخش تأکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران؛ سعید رحمت‌زاده نماینده مردم صومعه سرا در مجلس و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این بازدید ضمن دیدار و گفت‌وگو با مهندس امانی مدیرعامل شرکت با ابراز خوشحالی از حضور در این رویداد گفت: ابتدا لازم می‌دانم از تلاش‌های صورت گرفته در صنعت کشور و مدیریت توانمند مهندس امانی در هلدینگ سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران تقدیر و تشکر کنم. امیدوارم این دوره مدیریتی یادگارهای ارزشمندی برای هلدینگ به همراه داشته باشد.

وی در ادامه افزود: بازدید از غرفه‌ها و گفت‌وگو با فعالان اقتصادی و مدیران پتروشیمی‌ها نشان داد که موضوعاتی مانند تأمین مالی، تأمین خوراک، مسائل مالیاتی و خرید تجهیزات تخصصی که شرکت‌های داخلی قادر به تأمین آن با کیفیت لازم نیستند؛ از جمله دغدغه‌های جدی این صنعت به شمار می‌رود. بنابراین هر سرمایه‌ای که در تأمین تجهیزات صرف می‌شود؛ از منابع عمومی کشور است و باید با دقت و بهینه مصرف شود. عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین خاطرنشان کرد: در همین راستا قرار شد مسائل فنی و عملیاتی پتروشیمی‌ها در کمیسیون اقتصادی مجلس پیگیری شود و میزبان مدیران این صنعت باشیم.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس حضور مدیران بانکی و بیمه‌ای در نمایشگاه امسال را نشاندهنده توجه ویژه به این بخش عنوان کرد و با ابراز امیدواری برای آینده این صنعت گفت: امیدوارم این نمایشگاه در سال‌های آینده با رونق بیشتری برگزار شود و همه ما از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی که موتور توسعه و رشد اقتصادی کشور هستند؛ حمایت کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: مجلس دوازدهم آمادگی لازم دارد تا از ظرفیت‌های قانونی و نظارتی خود برای پشتیبانی از فعالان اقتصادی به ویژه در صنایع حیاتی و مهمی همچون پتروشیمی‌ها و پالایشی‌ها استفاده کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سفیدشویی «کودتای تراستی‌ها» با پوشش عدالت‌خواهی

با مطرح شدن دوباره موضوع بازنگشتن حدود ۴ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی از سوی حسین آقایاری و افشای ادعاهایی درباره ارتباط وحید اشتری با هلدینگ خلیج فارس و تلاش برای دریافت پروژه از این مجموعه، پرونده «کودتای تراستی‌ها» بار دیگر به صدر اخبار بازگشته است؛ پرونده‌ای که برکناری محسن پاک‌نژاد، وزیر سابق نفت، به آن پیوند خورده است

توسعۀ تعاملات و تقویت هم‌افزایی در بازدید دکتر شیرکانی از هلدینگ مدیریت صنعت شوینده

دکتر کاظمی مدیرعامل هلدینگ مدیریت صنعت شوینده میزبان دکتر شیرکانی رئیس هیئت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) بود و در این دیدار توسعۀ همکاری‌ها با توجه به ظرفیت‌های مشترک مورد بحث قرار گرفت.

حضور معاون امور حقوقی و مجلس وزیر امور اقتصادی و دارایی در هلدینگ مدیریت صنعت شوینده

با حضور آقای دکتر دشتی اردکانی، معاون امور حقوقی و مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی در هلدینگ مدیریت صنعت شوینده و دیدار با دکتر کاظمی، مدیرعامل هلدینگ، آخرین وضعیت زنجیره تأمین، توازن بازار و راهکارهای پشتیبانی و مانع‌زدایی از صنعت راهبردی شوینده و بهداشتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

مبین انرژی خلیج فارس با وجود آسیب‌های جنگی، ۳.۲ همت سود خالص محقق کرد

شرکت مبین انرژی خلیج فارس با وجود آسیب‌های ناشی از حملات فروردین‌ماه و محدودیت‌های ایجادشده در ظرفیت تولید، موفق شد در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، درآمد عملیاتی خود را ۹.۵ درصد افزایش داده و ۳.۲ همت سود خالص محقق کند.