به گزارش اقتصاد ملت؛ جناب آقای دکتر کریمی
مدیرعامل محترم صندوق شاهد – باسلام،
تشکر از تلاش ویژه جنابعالی و همکاران محترم
آرزوی موفقیت روزافزون، اجرتان با شهدای عزیزمان
به گزارش اقتصاد ملت؛ جناب آقای دکتر کریمی
مدیرعامل محترم صندوق شاهد – باسلام،
تشکر از تلاش ویژه جنابعالی و همکاران محترم
آرزوی موفقیت روزافزون، اجرتان با شهدای عزیزمان

بیست و هفتمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن

در مجمع ارزیابی کارنامه ششماهه و عملکرد مناطق سرپرستی جنوبشرق و جنوبغرب کشور، به میزبانی شیراز امجد خضری بر لزوم

پذیرهنویسی صندوق ارزی «ملی کیمیا» از سهشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در شعب ارزی بانک ملی ایران آغاز شده است. این

حمایتهای مالی بانک صنعت و معدن از ۸۸ طرح به بهرهبرداری رسیده در حوزه صنایع شیمیایی طی دولت چهاردهم، زمینه

بیست و هفتمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز بیست و هفتم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

در مجمع ارزیابی کارنامه ششماهه و عملکرد مناطق سرپرستی جنوبشرق و جنوبغرب کشور، به میزبانی شیراز امجد خضری بر لزوم مدیریت بهای تمامشده پول، توسعه متوازن منابع اعتباری و تعهداتی، تقویت بازاریابی شرکتی و ارتقای کیفیت «پرستاری از مشتریان» به عنوان ارکان کلیدی موفقیت عملیاتی شعب تأکید کرد.

پذیرهنویسی صندوق ارزی «ملی کیمیا» از سهشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در شعب ارزی بانک ملی ایران آغاز شده است. این صندوق با محوریت دلار آمریکا، امکان سرمایهگذاری ارزی با درآمد ثابت را برای متقاضیان فراهم میکند.

حمایتهای مالی بانک صنعت و معدن از ۸۸ طرح به بهرهبرداری رسیده در حوزه صنایع شیمیایی طی دولت چهاردهم، زمینه اشتغالزایی برای ۲ هزار و ۷۷۹ نفر را فراهم کرده است.