اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 318458

تاریخ: 1404/11/13

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 318458

تاریخ: 1404/11/13

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

افزایش 70 همتی سرمایه بانک کشاورزی با حمایت دولت؛ جهش توان مالی بانک برای ایفای نقش در امنیت غذایی

بانک کشاورزی؛
مدیرعامل بانک کشاورزی از نهایی‌شدن افزایش سرمایه قابل‌توجه این بانک خبر داد و اعلام کرد: با تحقق افزایش سرمایه 70 هزار میلیارد تومانی و پیگیری مصوبات تکمیلی، توان بانک کشاورزی برای حمایت از تولید، تأمین مالی بخش کشاورزی و صیانت از امنیت غذایی کشور به‌طور معناداری تقویت می‌شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی؛ وهب متقی‌نیا در تشریح نتایج پیگیری‌ها و حمایت انجام‌شده در سطح دولت، بانک مرکزی و نهادهای اقتصادی کشور گفت: در شرایطی که سرمایه ثبت‌شده بانک کشاورزی طی 92 سال گذشته به حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان رسیده بود، با تصمیمات اتخاذشده در چارچوب قانون بودجه سال ۱۴۰۴ و مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، سرمایه این بانک با رشدی سه برابری به 105 هزار میلیار تومان خواهد رسید که بیانگر جایگاه حساس و کلیدی بانک کشاورزی در سپهر اقتصادی کشور و نقش موثر و مهم این بانک در تامین امنیت غذایی، پایداری سفره هموطنان و امنیت ملی کشور است.

وی افزود: 50 هزار میلیارد تومان با استفاده از ظرفیت قانون بودجه سال جاری و از محل انتشار اوراق قابل معامله در بازار سرمایه مصوب شده و 20 هزار میلیارد تومان نیز با مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به تصویب رسیده است.

متقی نیا در ادامه، افزایش سرمایه 70 همتی بانک کشاورزی را یک جهش جدی در توان سرمایه‌ای، بهبود نسبت‌های نظارتی و ظرفیت ایفای مأموریت‌های بانک دانست و اظهار داشت: نگاه دولت و حاکمیت به بانک کشاورزی، نگاهی راهبردی است. بانک کشاورزی نه‌تنها یک بانک تخصصی است که 60 درصد تسهیلات بخش کشاورزی را پرداخت می کند، بلکه یکی از ارکان اصلی تأمین مالی زنجیره تولید غذا در کشور است. افزایش سرمایه اخیر، نشان‌دهنده درک صحیح این نقش و ضرورت تقویت توان بانک برای پاسخگویی به نیازهای روزافزون بخش کشاورزی به ویژه در شرایط کنونی و در پی آزادسازی نرخ ارز است.

وی تصریح کرد: تقویت سرمایه بانک، امکان توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی، مدیریت بهتر ریسک، پشتیبانی مؤثرتر از تولیدکنندگان و ایفای تعهدات گسترده بانک در حوزه‌های مختلف کشاورزی و صنایع وابسته را فراهم می‌کند.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پایان خاطرنشان کرد: با تحقق این افزایش سرمایه، مسئولیت بانک کشاورزی در قبال تولیدکنندگان و امنیت غذایی کشور سنگین‌تر خواهد شد و همه ارکان بانک باید با انسجام، انضباط و کار جهادی، از این ظرفیت بی سابقه تاریخی در مسیر توسعه پایدار بخش کشاورزی بهره ببرند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سپیدار قم؛ الگوی صنعتی‌سازی مسکن در کشور

پروژه مسکونی ۲۱۲ واحدی «سپیدار قم» در جریان بازدید سرپرست معاونت فناوری و مدیریت ساخت و مشاور نوآوری و هوشمندسازی گروه سرمایه‌گذاری مسکن، به‌عنوان یکی از نمونه‌های موفق و قابل تعمیم صنعتی‌سازی بومی در صنعت ساختمان کشور معرفی شد.

نخستین کنفرانس ملی چشم‌انداز حسابرسی داخلی با ابتکار بانک پاسارگاد برگزار شد

نخستین کنفرانس ملی «چشم‌انداز حسابرسی داخلی» به ابتکار بانک پاسارگاد و با همراهی دانشگاه خاتم، انجمن حسابرسی فناوری اطلاعات و انجمن مدیریت ایران در روزهای ۲۷ و ۲۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در محل دانشگاه خاتم برگزار شد؛ رویدادی که برای نخستین‌بار در کشور با هدف تبیین جایگاه نوین حسابرسی داخلی، همگرایی میان حرفه و دانشگاه و ترسیم افق‌های آینده این حرفه شکل گرفت.

سرمایه «وتجارت» به ۱۵۹ هزار میلیارد تومان می‌رسد

پیشنهاد هیات‌مدیره بانک تجارت مبنی بر افزایش سرمایه این بانک، با تایید حسابرس و بازرس قانونی همراه شد تا «وتجارت» گامی دیگر به تحقق اهداف اصلاحی خود نزدیک‌تر شود و بر این اساس، سرمایه بانک تجارت با رشد ۷ درصدی، از مرز ۱۵۹ هزار میلیارد تومان عبور خواهد کرد.

صنعتی‌سازی؛ تصمیمی فناورانه و هوشمند در مدیریت منابع

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند در جریان بازدید مشاور نوآوری و هوشمندسازی شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن و سرپرست معاونت فناوری و مدیریت ساخت ثمسکن از پروژه سپیدار، صنعتی‌سازی را نه‌تنها یک انتخاب فناورانه بلکه یک تصمیم اقتصادی و راهبردی در مدیریت پروژه‌ها دانست.