اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 318379

تاریخ: 1404/11/22

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 318379

تاریخ: 1404/11/22

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

حضور پرشور خانواده بزرگ بیمه ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن

article (34)
خانواده بزرگ بیمه ایران همگام با اقشار مختلف مردم با حضوری گسترده و پرشور در راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه ایران؛ در این مراسم، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ایران به همراه اعضای هیئت‌مدیره، معاونان، مدیران کل ستادی و مدیران شعب در کنار کارکنان این شرکت با حضور در جمع راهپیمایان بار دیگر بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و حمایت از ارزش‌های ملی تأکید کردند.

شرکت‌کنندگان از خانواده بیمه ایران با حضور منسجم و یکپارچه در این راهپیمایی، جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی این مجموعه را به نمایش گذاشتند و همراه با سایر مردم، سالگرد این رویداد تاریخی را جشن گرفتند.

گفتنی است؛ حضور فعال مدیران و کارکنان بیمه ایران در این آیین ملی، نشان‌دهنده پیوند عمیق این مجموعه با مردم و مشارکت در مناسبت‌های مهم ملی و انقلابی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بیمه دی در مسیر فتح قله‌های جدید؛ ثبت ۱۳۰.۶همت حق بیمه و جهش ۲۰۰درصدی بیمه‌های زندگی

شرکت بیمه دی سال ۱۴۰۵ را با تکیه بر توسعه خدمات و محصولات جدید، تقویت زیرساخت‌های عملیاتی و عزم جدی برای تداوم سودآوری آغاز کرد و در نیمه نخست سال؛ عملکرد قابل‌توجهی از خود به ثبت رساند.

اعلام اسامی برندگان بیست و سومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

بیست و سومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز بیست و سوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

پذیره‌نویسی صندوق ارزی «ملی کیمیا» از ۲۸ مهرماه در شعب ارزی بانک ملی ایران+ لیست شعب ارزی

پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری در دارایی های ارزی با درآمد ثابت ارزی «ملی کیمیا» از روز سه‌شنبه ۲۸ مهرماه در شعب ارزی بانک ملی ایران آغاز می‌شود. این صندوق با بازدهی سالانه پیش‌بینی‌شده ۵ درصد ارزی، امکان سرمایه‌گذاری اشخاص حقیقی و حقوقی را از طریق اسکناس دلار آمریکا یا حواله ارزی فراهم می‌کند.

هدیه بیمه کوثر به بیمه‌گزاران متولد ۲۷ مهرماه

هم‌زمان با شانزدهمین سالروز تأسیس بیمه کوثر، ۱۰ نفر از بیمه‌گزاران این شرکت که سالروز تولدشان با سالروز تأسیس بیمه کوثر مصادف است، به قید قرعه انتخاب شده و هدایای خود را دریافت کردند.