اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 316086

تاریخ: 1404/10/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 316086

تاریخ: 1404/10/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اهدای جایزه مرحله نخست قرعه‌کشی جشنواره «بیست و دو» بیمه ملت

جشنواره-22-مرحله-اول-1536x1024
طی مراسمی، جایزه مرحله نخست قرعه‌کشی جشنواره «بیست و دو» بیمه ملت که به مناسبت سالگرد تأسیس این شرکت در حال برگزاری است، اهدا شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه ملت، ظهر امروز و در محل شعبه غرب این شرکت، با حضور جمعی از مدیران، جایزه ۵۰ میلیون تومان اعتبار خرید بیمه‌نامه به برنده خوش‌شانس دور نخست قرعه‌کشی این جشنواره، سرکار خانم فاطمه حیدری، اهدا شد.
جشنواره «بیست و دو» بیمه ملت از ۱۲ آبان‌ماه، هم‌زمان با سالروز تأسیس شرکت بیمه ملت آغاز شده و تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. این جشنواره در دو بخش بیمه‌گزاران حقیقی و حقوقی و در رشته‌های مختلف بیمه‌ای برگزار می‌شود.
در بخش بیمه‌گزاران حقیقی، رشته‌های آتش‌سوزی، مسئولیت، بدنه و حوادث مشمول جشنواره هستند. در این بخش، بیمه‌گزاران از تخفیف‌های متنوع تا سقف ۲۲ درصد بهره‌مند شده و به ازای هر ۱۰ میلیون ریال خرید بیمه‌نامه، یک امتیاز برای شرکت در قرعه‌کشی جوایز نفیس دریافت می‌کنند.
تاکنون برندگان دو دور قرعه‌کشی این جشنواره مشخص شده‌اند

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.