اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 315873

تاریخ: 1404/11/05

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 315873

تاریخ: 1404/11/05

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

عملیات موفقیت آمیز Hook Up فاز یازده پارس جنوبی

پتروپارس
با همت متخصصان ایرانی، عملیات Hook Up فاز یازده پارس جنوبی با موفقیت انجام شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل گروه پتروپارس، دکتر حمیدرضا ثقفی مدیرعامل گروه پتروپارس بیان با این خبر اعلام کرد: گروه پتروپارس به عنوان یک مجموعه استراتژیک در وزارت نفت با اتکا بر دانش بومی با انجام موفقیت‌آمیز عملیات اسیدکاری چاه چهاردهم موقعیت B فاز یازده، تولید گاز از این موقعیت را 2.5 میلیون متر مکعب در روز افزایش داد.

مدیرعامل گروه پتروپارس در ادامه بیان کرد: پس از عملیات موفقیت آمیز اسیدکاری، اتصال این چاه به منیفلد سکو(Hook Up) در کمتر از 48 ساعت صورت گرفت که این امر محصول برنامه ریزی مستمر از سوی شرکت نفت و گاز پارس و گروه پتروپارس است.

با اضافه شدن این چاه به تولید فاز یازده پارس جنوبی میزان تولید به بیش از دو برابر در 17 ماه گذشته اضافه شد.
دکتر ثقفی در پایان با اشاره به وفاق و همدلی همکاران گروه پتروپارس گفت: همکاران من با همدلی و تلاش مضاعف در شرایط سخت تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران با هدف کمک به رفع ناترازی انرژی در کشور در راستای رسالت خود گام‌های موثری را برداشتند  و نتیجه آن پیشرفت قابل توجه در 17 ماه گذشته است که منجر به افزایش تولید از این فاز پارس جنوبی شده است.

طرح توسعه فاز یازده پارس جنوبی به عنوان آخرین و مرزی‌ترین فاز از این میدان عظیم گازی در آب‌های نیلگون خلیج فارس، پس از بد عهدی شرکت‌‌های بین المللی به گروه پتروپارس واگذار شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کسب رتبه نخست بهره‌وری کل عوامل در گروه فراورده های نفتی توسط پتروشیمی پارس

در بیست و هشتمین دوره برگزاری همایش شرکت‌های برتر ایران که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر صمت، نمایندگان مجلس و مدیران و چهره‌های مختلف اقتصادی برگزار شد شرکت پتروشیمی پارس موفق شد در رتبه‌بندی معتبر IMI-100 ، رتبه اول بهره‌وری کل عوامل را در گروه فرآورده‌های نفتی به خود اختصاص دهد و بار دیگر جایگاه ممتاز خود را در صنعت پتروشیمی کشور تثبیت کند.

آغاز رقابت سالم و رشد تولید با پایان ارز چندنرخی

مدیرعامل فرابورس ایران، سیاست ارز تک‌نرخی را بستری برای شکل‌گیری رقابت سالم میان فعالان اقتصادی دانست و تاکید کرد: زمانی که نرخ ارز در فرآیند عرضه و تقاضا به‌صورت شفاف تعیین شود، بنگاه‌های اقتصادی امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر و پایدارتری خواهند داشت.