اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 315830

تاریخ: 1404/10/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 315830

تاریخ: 1404/10/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

برگزاری ارزیابی نهمین دوره همایش ملی منابع انسانی در پتروشیمی شازند

ImageHandler (1)
ارزیابی نهمین دوره همایش ملی منابع انسانی بر اساس مدل 34000 در شرکت پتروشیمی شازند برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی شازند؛ ارزیابی نهمین دوره همایش منابع انسانی بر اساس مدل 34000 در شرکت پتروشیمی شازند با حضور ارزیابان دانشگاه تهران و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

بر اساس مدل 34000 که به عنوان یک استاندارد یکپارچه و منسجم توانسته نیازهای حوزه مرتبط با منابع انسانی سازمان ها را شناسایی و مرتفع نماید، سازمان ها و شرکت ها به صورت داوطلبانه پس از تطبیق و ارزیابی مدیریت منابع انسانی خود، با این مدل می توانند نقاط قوت و زمینه های قابل بهبود را شناسایی و برای تبدیل شدن به سازمان های یادگیرنده، نقشه راه و برنامه های بهبود کوتاه مدت و بلند مدت خود را طراحی و اجرا کنند.

در این جلسه مدیران مرتبط توضیحات مبسوطی در خصوص فعالیت شرکت پتروشیمی شازند در حوزه منابع انسانی ارائه و ارزیابان با حضور در برخی از واحدهای مجتمع، روند فعالیت ها و اقدامات انجام شده در این حوزه را مورد بررسی قرار دادند.

شایان ذکر است نهمین دوره ارزیابی همایش ملی منابع انسانی بر اساس مدل 34000 توسط دانشگاه تهران و با همکاری و مشارکت اساتید، متخصصان، فعالان، مخاطبان، سازمان ها و شرکت های مطرح کشوری در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

۱۲۰ مگاوات برق پاک در راه شبکه

چهار واحد نیروگاه برق‌آبی چم‌شیر در استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌کارفرمایی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، در آستانه بهره‌برداری رسمی قرار گرفته‌اند؛ طرحی که با ورود ۱۲۰ مگاوات ظرفیت جدید به مدار تولید، علاوه بر افزایش سهم انرژی‌های پاک در سبد برق کشور، می‌تواند به تأمین برق پایدار در ساعات اوج مصرف، کاهش فشار بر شبکه سراسری و صرفه‌جویی قابل توجه در مصرف سوخت‌های فسیلی کمک کند.

توزیع روغن موتور دیزلی در پایانه امیرکبیر اصفهان توسط شرکت نفت سپاهان

شرکت نفت سپاهان بمنظور ساماندهی بازار روغن موتور دیزلی و حمایت از رانندگان اتوبوسرانی و ناوگان حمل و نقل سنگین، طرح توزیع مستقیم این محصول را از امروز در پایانه امیرکبیر اصفهان آغاز کرد. این طرح که تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت، با دستور دکتر جمالی نژاد استاندار اصفهان و با هدف کاهش التهاب بازار و حذف واسطه‌ها به مرحله اجرا درآمده است.