اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 31578

تاریخ: 1398/07/14

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 31578

تاریخ: 1398/07/14

کپی نشانی خبر

واردات تا سال ۱۴۰۰ به ۱۰ میلیارد دلار کاهش می‌یابد

17573gvvv

وزیر صنعت، معدن و تجارت از برنامه‌ریزی برای کاهش ۱۰ میلیارد دلاری واردات کشور تا سال ۱۴۰۰ خبر داد که بخشی از آن در اجرای میزهای تعمیق ساخت داخل دنبال می‌شود.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، رضا رحمانی افزود: دستیابی به این هدف نیازمند دو میلیارد دلار سرمایه‌گذاری ارزی و ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ریالی (در مجموع حدود چهار میلیارد دلار) سرمایه‌گذاری است.

وی بیان داشت: ۱.۲ میلیارد دلار از این صرفه‌جویی در صنعت نساجی و پوشاک، ۵۰۰ میلیون دلار در صنایع سلولزی، ۲.۷ میلیارد دلار در صنایع شیمیایی، ۲.۴ میلیارد دلار در صنایع معدنی، ۶۰۰ میلیون دلار در صنایع فلزی، ۶۵۰ میلیون دلار در لوازم خانگی، ۶۵۰ میلیون دلار در ماشین‌آلات، ۱.۴ میلیارد دلار در صنعت خودرو و ۲۵۰ میلیون دلار در لوازم برقی و الکتریکی خواهد بود.

رحمانی با تقدیر از تلاش های بانک مرکزی، از قول مساعد این بانک برای تامین ۱۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی صنایع در ۶ ماهه دوم امسال خبر داد و گفت: اکنون برنامه های توسعه ای و ساخت داخل وزارت صنعت آماده است و انتظار می رود کسانی که توانایی همکاری دارند پای کار بیایند.

وی همچنین از برنامه ریزی برای فعال سازی دو هزار واحد صنعتی راکد در سال جاری خبر داد که نیازمند نقدینگی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

داستان لجستیک در فولاد سنگان

لجستیک یکی از بخش‌های حیاتی در هر سازمان صنعتی و تولیدی است، زیرا نقش مستقیم در مدیریت جریان مواد، حمل‌ونقل، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری دارد.

پیگیری جدی فولاد سنگان برای رفع موانع استخراج و حل مشکل کمبود سنگ‌آهن

در شرایطی که تٱمین سنگ آهن مورد نیاز کارخانه ها به یک چالش تبدیل شده است با پیگیری ها و تلاش های فولاد سنگان جلسه هماهنگی با مسئولین وزارتخانه ها و مدیران عامل شرکتهای صنعتی و معدنی، به میزبانی استاندار خراسان رضوی برگزار شد.