اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 315562

تاریخ: 1404/10/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 315562

تاریخ: 1404/10/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

پیام دکتر حمید بنائیان مدیر عامل پست بانک ایران به مناسبت فرا رسیدن یوم ا… نهم دی

پست بانک ایران؛
دکتر حمید بنائیان مدیرعامل پست بانک ایران در پیامی سالروز حماسه تاریخی یوم ا... نهم دی را به عنوان «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» گرامی داشته و افزود : این روز نماد و نشانه‌ای از «هوشیاری سیاسی» و «وحدت ملی» است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران؛ حماسه تاریخی یوم ا… نهم دی ماه ؛ روز بصیرت و آگاهی در تشخیص حق از باطل است .«بصیرت» در جامعه اسلامی به توانایی تشخیص درست و به موقع امر باطل از حقیقت و وفاداری و پایداری در حفظ آرمان های انقلاب اشاره دارد.
ملت بزرگ و قدر شناس ایران در این روز وحدت ملی خود که نشانه‌ای از اتحاد مردم در حمایت از آرمانهای مردمی نظام جمهوری اسلامی ایران می باشد به خوبی به نمایش گذاشتند و نشان دادند در سایه این وحدت می‌توان بر چالش‌های داخلی و خارجی فائق آمد.
نهم دی به عنوان نقطه عطفی در مسیر مقاومت و نگاه روشنگرانه در بزنگاههای اجتماعی و سیاسی است و وظیفه ماست که همواره با ذکاوت و هوشیاری دستاوردهای این روز را حفظ نمائیم. در این راستا ما اعضای خانواده پست بانک و خادمان ملت شریف ایران تلاش برای پیشبرد اهداف اقتصادی ؛ حمایت از تولید ملی و تسهیل‌گری برای بنگاه‌های خرد و کوچک ، واحدهای تولیدی اشتغال‌زا و دانش‌بنیان را حداقل وظیفه در خدمت به مردم بصیر ایران عزیزمان می دانیم و این رویکرد خود بخشی از همان نماد “بصیرت و میثاق عملی با ولایت” و مردم در میدان اقتصادی کشور است.

حمید بنائیان
مدیر عامل پست بانک ایران

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

گزارش ویدئویی از همایش تقدیر از نمایندگان برتر بیمه ملت و آیین رونمایی از «بیمه زندگی ارجان»

«ارجان» محصول جدید بیمه زندگی بیمه ملت است که با ترکیب پوشش‌های بیمه‌ای و سرمایه‌گذاری، امکان بهره‌مندی هم‌زمان از خدمات بیمه‌ای و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را فراهم می‌کند.

رقابت آینده مس بر سر آب و انرژی است

‌یک کارشناس صنعت مس با اشاره به چالش‌های آب، انرژی و باطله‌های معدنی در مسیر توسعه صنعت مس تأکید کرد که رقابت آینده این صنعت تنها بر سر میزان ذخایر نخواهد بود؛ بلکه بهره‌وری، فناوری و مدیریت منابع تعیین می‌کند کدام شرکت‌ها از فرصت رو به رشد بازار مس سهم بیشتری خواهند گرفت.

بریکس؛ فرصت فعال‌سازی دیپلماسی معدنی

در بیانیه پایانی اجلاس سران بریکس در دهلی‌نو؛ برای نخستین‌بار بندی مستقل به «مواد معدنی حیاتی» اختصاص یافت. چندی پیش نیز چنین اتفاقی در اجلاس سران گروه ۷ رخ داده بود. این تحولات نشان می‌دهد اهمیت مواد معدنی حیاتی و رقابت جهانی بر سر آنها در اقتصاد سیاسی بین‌المللی، هر روز ابعاد گسترده‌تری پیدا می‌کند.