اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 315490

تاریخ: 1404/10/30

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 315490

تاریخ: 1404/10/30

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

تنها یک‌ماه برای بهرمندی از مزایای طرح حامی بانک سینا فرصت باقی است

بانک سینا؛
مشتریانی که تا پایان بهمن‌ماه تمامی بدهی معوق و غیرجاری خود را به صورت نقدی تسویه کنند، می‌توانند از طرح حامی بانک سینا مبنی بر بخشودگی کامل جرائم دیرکرد برخوردار شوند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک سینا؛ طبق طرح مذکور، آن دسته از مشتریانی که تا کنون موفق به بازپرداخت دیون و تعهدات خود نشده‌اند، در صورت تسویه کامل و نقدی بدهی‌های خود تا پایان بهمن ماه سال جاری می‌توانند مشمول مزایای این طرح شوند.

فرصت فوق در راستای تکریم و رضایت حداکثری مشتریان این بانک ایجاد و تا پایان بهمن‌ماه جاری تعیین شده است، لذا مشتریان و اشخاصی که تاکنون نسبت به بازپرداخت دیون معوق خود اقدام نکرده‌اند، می توانند از این فرصت ویژه برای بهره‌مندی از بخشودگی مذکور استفاده نمایند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نماینده مجلس: بانک کشاورزی به پشتوانه‌ای محکم و مؤثر برای تولید و امنیت غذایی تبدیل شده است

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به رشد شاخص‌های عملکردی بانک کشاورزی در حمایت از حوزه امنیت غذایی گفت: این بانک در سال‌های اخیر با بهره‌گیری از ابزارهای نوین مالی، نقش مؤثری در تأمین مالی واحدهای تولیدی کشاورزی و صنایع غذایی ایفا کرده و تداوم این مسیر، مستلزم همراهی بیشتر دولت و مجلس در تقویت سرمایه بانک است.

بیمه دی و خانه صنعت در آزمون تبدیل «همکاری» به «اثرگذاری»

در اقتصادی که صنعتگران با مجموعه‌ای از ریسک‌های مالی، عملیاتی، اعتباری و تجاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، بیمه دیگر صرفاً یک ابزار جبران خسارت نیست؛ بلکه بخشی از زیرساخت تداوم تولید و مدیریت ریسک بنگاه‌ها به شمار می‌رود.

صندوق «نور»؛ فرصت سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی در برق خورشیدی

پوریا خالدیان مدیر پذیرش بورس تهران در گفت‌وگو با مدیریت ارتباطات بورس تهران از نزدیک شدن به زمان پذیره‌نویسی بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری پروژه کشور در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر با نماد «نور» خبر داد.