اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 314960

تاریخ: 1404/10/28

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 314960

تاریخ: 1404/10/28

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
مدیرعامل بانك ملت در بازدید از گروه مپنا عنوان كرد:

حمایت از تولید و اشتغال در اولویت های ویژه بانك ملت قرار دارد

بانک ملت؛
فرشید فرخ نژاد، مدیرعامل بانک ملت در بازدید از گروه صنعتی مپنا، حمایت از تولید و کمک به افزایش اشتغال در کشور را جزو اولویت های ویژه این بانک خواند و گفت: بانک ملت در مسیر تحقق این هدف مهم و کلیدی، از تمامی امکانات و ظرفیت های خود استفاده خواهد کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک ملت؛ فرخ نژاد ضمن بازدید از خطوط تولید شرکت های گروه مپنا و در نشست مشترک با محمد اولیا مدیرعامل گروه مپنا با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های این بانک به عنوان بزرگ ترین بانک بورسی کشور و اقدامات صورت گرفته در پرداخت تسهیلات به خانوار و بنگاه های کوچک و متوسط و همزمان حمایت از پروژه ها و طرح های بزرگ ملی، گسترش سطح همکاری ها با مجموعه های بزرگ تولیدی و صنعتی و حمایت از برنامه های توسعه ای و اشتغالزایی در کشور را از اولویت های ویژه بانک ملت ذکر کرد و گفت: بی تردید توسعه تعاملات نظام بانکی با شرکت های بزرگ صنعتی همچون مپنا در نهایت به توسعه و پیشرفت کشور خواهد انجامید.

مدیرعامل بانک ملت همچنین از بخش‌های مختلفِ سالن‌های تولید کارخانجات شرکت‌های مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس)، برق و کنترل مپنا (مکو) و توربین مپنا (توگا) بازدید کرد و از نزدیک با بخشی از دستاوردها و توانمندی‌های این گروه صنعتی آشنا شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاکید بر نقش‌آفرینی بانک تجارت در تأمین مالی پروژه‌های عمرانی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدارهای جداگانه با رضایی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و معینی نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل راه‌های توسعه تعاملات و حمایت همه‌جانبه از پروژه‌های زیرساختی و عمرانی کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

بیمه ملت؛ 23 سال همراه مردم ایران

بیست‌و‌سه سال است که در جای‌جای ایران، از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب این سرزمین پهناور، همراه شما بوده‌ایم؛ همراهی‌ای که همچنان ادامه دارد.