اخبار ویژه |
اجتماعی

کد خبر: 314833

تاریخ: 1404/10/27

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اجتماعی

کد خبر: 314833

تاریخ: 1404/10/27

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

اخبار جدید از بازگشایی دسترسی‌ها در پیام‌رسان‌ها

2783472
کانال‌های تأیید و احراز هویت‌شده و دارای تیک آبی در پیام‌رسان‌های بله، روبیکا، سروش‌پلاس و آی‌گپ به‌زودی فعال می‌شوند. پیش از این تنها کانال‌های رسانه‌های رسمی مجوز فعالیت داشتند.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ بنابر پیگیری خبرگزاری صداوسیما، کانال‌های تأیید و احراز هویت‌ شده و دارای تیک آبی در پیام‌رسان‌های بله، روبیکا، سروش‌پلاس و آی‌گپ به‌ زودی فعال می‌شوند. پیش از این تنها کانال‌های رسانه‌های رسمی مجوز فعالیت داشتند.

پیام‌رسان سروش پلاس تا ساعاتی دیگر برای بازگشایی کانال‌های احراز هویت شده و همچنین ارسال پیام شخصی بین افراد با مکانیزمی مشخص اقدام خواهد کرد.

پیام‌رسان ایتا نیز درحال آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم برای فعال‌کردن کانال‌های احراز هویت شده است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد قابلیت چت شخصی و فعالیت در گروه‌ها در پیام‌رسان‌های داخلی نیز به‌زودی فعال می‌شود.

کانال‌های شخصی و کسب‌وکارهای فاقد تیک آبی، می‌توانند با طی مراحل تأیید و احراز هویت، فعالیت خود در اپلیکیشن‌های داخلی را آغاز کنند.

شب گذشته نیز امکان ارسال پیامک فراهم شد؛ مسئولان ذی‌ربط اعلام کردند اینترنت به‌صورت پله‌ای و مرحله‌به‌مرحله متصل خواهد شد.

منبع: مهر

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

افتتاح ۱۱ هزار پروژه، استخدام ۳۲۶۱ معلول و افزایش حمایت‌های معیشتی

رئیس سازمان بهزیستی کشور همزمان با آغاز هفته بهزیستی از اجرای یکی از گسترده‌ترین بسته‌های حمایتی، اشتغالزایی و توانمندسازی این سازمان خبر داد؛ بسته‌ای که از افتتاح بیش از ۱۱هزار پروژه، برگزاری دومین آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت، توسعه خدمات بیمه‌ای و افزایش حمایت‌های معیشتی تا اجرای طرح ملی «رصد روان» پس از جنگ و حرکت به سمت خانواده‌محوری را در بر می‌گیرد.

سه‌گانه تحول در حوزه منابع بهزیستی؛استفاده از ظرفیت‌های درونی و مشارکت‌های مردمی برای خلق منابع مالی جدید

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه عدالت محوری، خلق فرصت‌های متنوع و توسعه مشارکت اجتماعی سه محور اصلی برنامه‌های معاونت منابع و پشتیبانی هستند، گفت: برای خلق فرصت‌های جدید باید مشارکت‌ها را هم در داخل و هم در خارج از سازمان گسترش دهیم.