اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 314705

تاریخ: 1404/10/26

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 314705

تاریخ: 1404/10/26

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

۵۱میلیون نفر از طرح کالابرگ الکترونیکی استفاده کردند

5579150
بر اساس آخرین آمار و اطلاعات موجود تاکنون حدود ۵۱میلیون نفر از مشمولان از طرح کالابرگ الکترونیکی استفاده کرده‌اند و مجموع مبلغ مصرف‌ شده در قالب اجرای این طرح حدود ۴۸همت برآورد شده است.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ یک منبع آگاه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با مهر با اشاره به آخرین وضعیت استفاده آحاد جامعه از طرح کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار و اطلاعات موجود تاکنون حدود ۵۱میلیون نفر از مشمولان از این طرح استفاده کرده‌اند.

وی با بیان اینکه مجموع مبلغ مصرف‌ شده در قالب طرح کالابرگ الکترونیکی به حدود ۴۸هزار میلیارد تومان رسیده است، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد بیشترین کالاهای اساسی خریداری‌ شده در این طرح به‌ ترتیب شامل برنج، حبوبات، مرغ و روغن بوده است.

جزئیات ثبت‌نام کالابرگ یک‌ میلیونی اعلام شد؛ مهلت ۱۵روزه برای ثبت اطلاعات

طبق اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با آغاز اجرای سیاست کالابرگ یک میلیون تومانی؛ دامنه مشمولان این طرح فراتر از یارانه‌بگیران رفته و افرادی که در دهک دهم درآمدی قرار دارند یا تاکنون یارانه نقدی دریافت نکرده‌اند نیز امکان دریافت اعتبار ماهانه یک میلیون تومانی به ازاء هر عضو خانوار را پیدا کرده‌اند.

بر اساس برنامه اعلام‌ شده؛ ثبت درخواست این گروه از متقاضیان از ۲۰دی‌ ماه و از طریق سامانه «hemayat.sfara.ir» آغاز شده است و افراد مشمول ۱۵روز فرصت دارند تا نسبت به ثبت و تکمیل اطلاعات خود اقدام کنند.

بر این اساس مشمولان کالابرگ یک میلیون تومانی می‌توانند از طریق برنامه «شمیم»، بازوی کالابرگ در نرم‌افزار «بله» و همچنین با شماره‌گیری کد دستوری *۵۰۰* ۱۴۶۳ #، نسبت به استعلام میزان اعتبار باقیمانده کالابرگ خود اقدام کنند.

منبع: مهر

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.