اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 314615

تاریخ: 1404/10/24

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 314615

تاریخ: 1404/10/24

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
قیمت مرغ در تهران تعیین شد؛

مرغ گران نخرید

248293-620x370
قیمت مرغ در عمده‌فروشی‌ها حداقل کیلویی ۱۹۰هزار تومان است.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ جبرئیل برادری رئیس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: هیچ کمبودی در خصوص گوشت مرغ در بازار وجود ندارد و نیاز استان تأمین شده است.

وی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در عمده فروشی‌ها ۱۹۰ تا ۲۰۰هزار تومان، در میادین میوه و تره‌بار ۲۲۵هزار تومان و خرده‌فروشی‌های سطح شهر بین ۲۳۰ تا ۲۴۰هزار تومان است، اضافه کرد: قیمت‌ها بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به سود ۱۰درصدی توزیع مرغ در این استان اضافه کرد: جوجه‌ریزی در استان تهران به میزان لازم انجام شده است و هیچ مشکلی برای تأمین گوشت مرغ در استان تهران وجود ندارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مدیر فروش و بازاریابی شرکت فولاد هرمزگان: صادرات پایدار در کنار تامین نیاز داخل دنبال می‌شود

مدیر فروش و بازاریابی فولاد هرمزگان، انتخاب این شرکت به‌عنوان صادرکننده نمونه ملی برای دومین سال متوالی را نتیجه برنامه‌ریزی هدفمند، شناخت بازار، هماهنگی میان بخش‌های مختلف سازمان و راهبری مدیریت ارشد شرکت دانست و گفت: فولاد هرمزگان با راهبری مدیرعامل شرکت و اتخاذ رویکردی متوازن در حوزه بازار، در کنار تامین نیاز صنایع داخلی، حفظ و توسعه حضور پایدار در بازارهای صادراتی را نیز به‌صورت هم‌زمان دنبال می‌کند.

سپاهان اصفهان؛۷۳ سال افتخارآفرینی در آسیا و امیدآفرینی برای ایران

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در پیامی به مناسبت «روز سپاهان»، این باشگاه را نماد پرافتخار ورزش ایران خواند و تأکید کرد: موفقیت‌های چشمگیر ورزشکاران سپاهان در میادین آسیایی و بین‌المللی، گواهی بر ثمره سال‌ها سرمایه‌گذاری اصولی این گروه در توسعه ورزش قهرمانی و تقویت امید اجتماعی است.