اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313908

تاریخ: 1404/10/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313908

تاریخ: 1404/10/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

حمایت بیمه سامان از دانشجویان نخبه با اعطای بورسیه تحصیلی

saman-1
مدیرعامل شرکت بیمه سامان از جذب 8 نفر از نخبگان دوره‌های تحصیلات تکمیلی به‌ عنوان دانشجوی بورسیه این شرکت خبر داد و گفت: این دانشجویان با هدف تقویت فعالیت‌ های بیمه سامان در حوزه هوش مصنوعی، همکاری خود را با این شرکت آغاز خواهند کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سامان، احمدرضا ضرابیه با بیان اینکه فرایند حمایت مالی از دانشجویان نخبه در قالب بورسیه از سال گذشته کلید خورده است، اظهار کرد: بر همین اساس، در سال گذشته یک نفر به‌ عنوان دانشجوی واجد شرایط مورد حمایت شرکت قرار گرفت، اما این تعداد در سال جاری با رشد قابل توجهی همراه بوده است.

وی افزود: در سال جاری، 75 نفر دانشجو به‌عنوان متقاضی به شرکت معرفی شدند که پس از طی مراحل قانونی و انجام مصاحبه‌ های علمی، در نهایت 8 نفر از آن‌ها موفق شدند استانداردهای موردنظر شرکت را احراز کرده و به‌عنوان دانشجوی بورسیه جذب بیمه سامان شوند.

به گفته ضرابیه، این دانشجویان که در رشته‌ های مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی و مهندسی صنایع گرایش مدلسازی سیستم ها و تحلیل داده مشغول به تحصیل هستند، همزمان دوره کارآموزی خود را در شرکت بیمه سامان سپری خواهند کرد تا پس از پایان دوره تحصیل، به‌عنوان همکار این شرکت فعالیت حرفه‌ ای خود را ادامه دهند.

مدیرعامل شرکت بیمه سامان با تأکید بر اینکه هوش مصنوعی آینده کسب‌وکارها را متحول خواهد کرد، تصریح کرد: بدیهی است که حوزه‌ های مالی و به‌ ویژه صنعت بیمه نیز به‌شدت تحت تأثیر این فناوری قرار خواهند گرفت و بیمه سامان با درک به‌موقع اهمیت این تحول، تقویت سرمایه انسانی در این حوزه را به‌عنوان یکی از اولویت‌های راهبردی خود دنبال می‌کند.

ضرابیه با اشاره به اینکه دانشجویان ممتاز مقاطع کارشناسی ارشد در رشته‌ها و دوره‌های مرتبط با علوم داده و هوش مصنوعی مشمول این طرح هستند، خاطرنشان کرد: این موضوع هر ساله در دفترچه کنکور سراسری برای متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بانك صنعت و معدن در مسیر تقویت زیرساخت‌های صنعتی قزوین

تیم اقتصادی استان قزوین به مناسبت روز حمایت از صنایع کوچک، با هدف بررسی ظرفیت‌ها، چالش‌ها و راهکارهای توسعه صنعتی استان با طهمورث لاهوتی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، دیدار و گفت‌وگو کردند.