اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313756

تاریخ: 1404/09/02

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313756

تاریخ: 1404/09/02

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک دی

خودروهای وارداتی
امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک دی برای ثبت‌نام جدید «عرضه خودروهای وارداتی» آغاز شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک دی؛ تمامی مشتریان محترم می‌توانند از یکشنبه ۲ آذرماه تا یکشنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۴ با مراجعه به سامانه وکالتی کردن حساب بانک دی نسبت به وکالتی کردن حساب خود به ‌صورت غیرحضوری، اقدام کنند.

سامانه وکالتی کردن حساب بانک دی
مبلغ لازم برای شرکت در این مرحله ۵۰۰ میلیون تومان است و مشتریان گرامی می‌توانند یکی از حساب‌های انفرادی قرض‌الحسنه یا کوتاه‌مدت خود را با موجودی مساوی یا بیش‌تر از مبلغ یادشده وکالتی نمایند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان سی و ششمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

سی و ششمین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور دیما از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز سی و ششم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

درآمد بانك ملت در ۵ سرفصل درآمدی به ۲۹۲ همت رسید / ثبت رشد ۵۵ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته

مجموع درآمدهای بانک ملت از محل پنج سرفصل درآمدی شامل تسهیلات اعطایی، سپرده گذاری، اوراق بدهی، سرمایه گذاری ها و کارمزد در 7 ماهه ابتدای سال ۱۴۰۵ با رشد ۵۵ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته به ۲۹۲ همت رسید.