اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313

تاریخ: 1394/10/15

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313

تاریخ: 1394/10/15

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

توجه به بانکداری الکترونیک ضروری است

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی:
توجه به بانکداری الکترونیک ضروری است

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با اشاره به اینکه در یک مقطع خاص تاریخی قرار گرفته ایم که گشایش هایی بعد از دوران تحریم ایجاد می شود؛ توجه به بانکداری الکترونیک را ضروری دانست و گفت: در شرایطی که تحریم ها منجر به وقفه هفت ساله در ارتباط شبکه بانکی با دنیا شد، صنعت بانکداری کشور راهی جز پیشرفت در بانکداری الکترونیکی ندارد.

به گزارش خبرنگار ما؛ دکتر علی دیواندری دبیر پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت که 21 و 22 دی ماه در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شود؛ افزود: در جامعه ما روزانه بیش از میلیون ها تراکنش الکترونیکی انجام می شود که این حجم با استفاده از بستر آی.تی (فناوری اطلاعات) می تواند منجر به ارتقاء این حوزه شود.
وی بستر آی.تی را بخش مهمی در ارائه خدمات بانکی دانست و گفت: نظام بانکی کشور با حجم زیاد تراکنش های الکترونیکی، راهی به جز پیشرفت در بانکداری الکترونیکی ندارد؛ ضمن اینکه همه اتفاقاتی که در فضای آی.تی رخ می دهد، بر بانکداری اثرگذار است.
دکتر دیواندری گفت: بانک ها با بانکداری الکترونیک، روش های نوین کنترل پول های نوین و خدمات نوین را به کار می گیرند.
وی با یادآوری اینکه روش های سنتی بانکی در بانک های مرکزی دنیا دیگر استفاه نمی شود، افزود: بانک های مرکزی دنیا با استفاده از صنعت بانکداری الکترونیکی، نظارت و کنترل شبکه بانکی و بازار پول را انجام می دهند.
دیواندری در خصوص این همایش  گفت: در همایش سالانه نظام های پرداخت و بانکداری الکترونیکی به دنبال نیازها و معرفی راهبردهای نوین این صنعت در کشور هستیم.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با اشاره به کاستی های شبکه بانکی کشور در صنعت بانکداری و پرداخت الکترونیکی گفت: رفع تحریم های بانکی فرصت ها و تهدیدهایی را به همراه دارد.
دیواندری افزایش خدمات و ایجاد سیستم های نوین و خدمات به روز دنیا به مشتریان را از فرصت های رفع تحریم ها دانست و تصریح کرد: از طرف دیگر به دلیل وقفه 6 تا هفت ساله ای که بین شبکه بانکی ما و دنیا اتفاق افتاده، خلا و فاصله ای به وجود آمده که باید حوزه بانکداری الکترونیکی به آن بپردازد و به سرعت توازن لازم برای برقراری ارتباط با بانک های دنیا را ایجاد کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نسخه شفابخش اصناف آسیا برای ریسک‌های بزرگ اقتصاد خرد

بازطراحی طرح اصناف آسیا، فرصتی برای بیمه آسیاست تا بیمه را از ویترین محصولات به کف بازار نزدیک‌تر کند. اگر سادگی صدور، انتخاب شفاف سرمایه، پوشش‌های کاربردی و دسترسی برخط در یک تجربه واحد کنار هم بنشینند، این محصول برای کسبه خرد، به بخشی از سازوکارِ حفظ کسب‌وکار تبدیل می‌شود.

مشارکت چشمگیر مدیران و کارکنان بانک مسکن در سنت حسنه اهدای خون

مدیران و کارکنان بانک مسکن با حضور پرشور در پایگاه سیار سازمان انتقال خون که در ساختمان مرکزی این بانک مستقر شده بود، در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ نوعدوستی، خون خود را برای کمک به بیماران نیازمند اهدا کردند.