اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 311527

تاریخ: 1404/09/25

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 311527

تاریخ: 1404/09/25

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

گامی در راستای ترویج فرهنگ بیمه؛ زنگ بیمه در ایلام نواخته شد

caee73e6-5204-4517-9dd9-11123e8133da
به مناسبت هفته بیمه، آیین نمادین زنگ بیمه امروز با حضور جمعی از کارکنان شعبه ایلام بیمه البرز و برخی مدیران استانی در دبستان ستارگان زاگرس شهر ایلام برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه البرز؛ در این مراسم که با هدف ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان و نهادینه سازی فرهنگ بیمه در نسل آینده برگزار شد، نمایندگان و کارشناسان بیمه البرز با زبانی ساده و قابل فهم به تبیین مفاهیم پایه بیمه، اهمیت مدیریت ریسک و نقش بیمه در ایجاد امنیت و آرامش خاطر در زندگی فردی و اجتماعی پرداختند.

همچنین دانش آموزان در این برنامه با انواع بیمه ها و کاربرد آن ها در زندگی روزمره آشنا شدند و به سؤالات آنان در حوزه بیمه پاسخ داده شد. اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی با محوریت بیمه از جمله مسابقات، پرسش و پاسخ و برنامه های متنوع و شاد آموزشی، از دیگر بخش های این آیین بود که با استقبال پرشور دانش آموزان همراه شد.

مسئولان و مدیران حاضر در این مراسم، بر اهمیت آموزش مفاهیم بیمه از سنین پایین تأکید کرده و برگزاری چنین برنامه هایی را گامی مؤثر در توسعه فرهنگ بیمه و افزایش آگاهی عمومی در جامعه عنوان کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صمصامی: هر کس سند متقنی درباره تخلف هریک از تراستی‌ها دارد، به دفتر اینجانب ارسال کند

حسین صمصامی عضو کمیسیو اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به فضاسازی‌های مطرح‌ شده پس از ثبت طرح تحقیق و تفحص از شرکت ملی نفت ایران درباره عملکرد تراستی‌ها تأکید کرد: هدف این تحقیق و تفحص؛ بررسی دقیق موضوع و برخورد با هر فرد متخلف فارغ از جایگاه و وابستگی اوست.