اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 311300

تاریخ: 1404/09/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 311300

تاریخ: 1404/09/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

جلوه ارزشمندی از انضباط و کارآمدی ناوگان آمد و شد کارکنان فولاد خراسان در روزهای برفی آذرماه

فولاد+خراسان
بارش سنگین برف و سرمای کم‌سابقه روزهای ۲۸ و ۲۹ آذرماه، انضباط، برنامه‌ریزی دقیق و تعهد سازمانی در سرویس‌دهی ایاب و ذهاب شرکت مجتمع فولاد خراسان را به منصه‌ی ظهور رساند.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی مجتمع فولاد خراسان؛ این ناوگان با بهره‌گیری از ۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس فعال، در شرایط سخت جوی و یخ‌زدگی راه‌ها، با تدابیر اندیشیده‌شده مسئولان مربوطه، در تمامی شیفت‌های صبح، عصر و شب موفق شد تردد ایمن و منظم کارکنان امانی و پیمانی را بدون کوچک‌ترین اختلال یا حادثه‌ای انجام دهد.

 این تلاش ستودنی، علاوه بر حفظ رضایت ۹۷ درصدی کارکنان از عملکرد کلی ناوگان، نقطه‌ی درخشانی را در کارنامه تیم ایاب و ذهاب در شرایط بحرانی ثبت  کرد.

این عملکرد موفق را می‌توان حاصل همدلی، هماهنگی دقیق و احساس مسئولیت کارکنان این حوزه  و پشتیبانی همکاران و معاونت سرمایه های انسانی  و مدیریت خدمات  دانست که در هر شرایطی، خدمت‌رسانی ایمن و منظم به خانواده بزرگ فولاد خراسان را اولویت خود قرار داده‌ اند

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سیستم‌های مالی؛ ارتقای سودآوری و رونق فروش فولاد سنگان در فضای تحریم

در فضای اقتصادی کنونی که تشدید تحریم‌های بین‌‌المللی موجب نوسانات شدید نرخ ارز، اختلال در زنجیره تأمین و افزایش بهای تمام‌شده شده است، سیستم‌های مالی سازمان‌ها دیگر صرفاً ابزار ثبت و گزارش‌دهی تاریخی نیستند.

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.