اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 310631

تاریخ: 1404/09/25

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 310631

تاریخ: 1404/09/25

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
سهل‌آبادی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران:

بدون حمایت واقعی از صنعت، اقتصاد کشور جان نمی‌گیرد

سهل‌آبادی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با انتقاد از افزایش هزینه‌های انرژی، نوسانات شدید ارزی و فشارهای مالی بر واحدهای تولیدی گفت: جامعه صنعتی کشور با وجود همه سختی‌ها؛ اجازه نداده تسن نت سفره کارگران کوچک شود، اما تداوم این شرایط می‌تواند توان تولید را با چالش‌های جدی مواجه کند.

به گزارش اختصاصی پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ سهل‌آبادی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در سخنانی که به صورت ویدئوکنفرانس در نوزدهمین جشنواره تولیدکنندگان و مدیران جوان و هفدهمین دوره معرفی چهره‌‌‌‌‌های ماندگار صنعت و معدن ایراد کرد، با اشاره به شرایط دشوار تولید اظهار داشت: به لطف خداوند هیچگاه اجازه ندادیم سفره کارگران محدود شود. جامعه صنعتی کشور شامل کارگران، همکاران و خانواده‌های آنان است که تابستانی سختی را پشت سر گذاشتند و امروز نیز در آغاز زمستان با کمبود گاز و تهدید به قطع انرژی روبه‌رو هستند.

وی با اشاره به فشارهای وارد شده بر واحدهای صنعتی افزود: امروز به صنعتگران گفته می‌شود کم‌مصرف باشید؛ در غیر این صورت انرژی واحدهای تولیدی آنها قطع خواهد شد، اما همکاران ما با ذوق و شوق خدمت ایستاده‌اند و با وجود همه مشکلات تولید را رها نکرده‌اند؛ چراکه در خدمت به کشور عزت می‌بینند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با قدردانی از حضور مسئولان و مشاوران وزارت صمت در این مراسم گفت: همراهی مسئولان می‌تواند موجب دلگرمی صنعتگران و تشویق جوانان و نوجوانان برای ورود به عرصه صنعت شود. این مسیر باید ادامه پیدا کند تا در نهایت به عزت، شرف و اقتدار کشور منجر شود.

سهل‌آبادی با تأکید بر نقش صنعت در اقتصاد کشور تصریح کرد: اقتصاد زمانی قدرتمند و پویاست که صنعت آن پویا باشد. این در حالی است که صنعت موتور محرکه اقتصاد کشور است و انتظار داریم که مسئولان حمایت صحیح و اصولی از این بخش داشته باشند.

وی با اشاره به مشکلات مالی و مقرراتی صنعتگران بیان کرد: امروز واحدهای صنعتی با مسائل متعددی همچون مالیات، تأمین اجتماعی و آئین‌نامه‌های نامرتبط مواجه‌اند. در برخی موارد صنعتگری که حتی چاه آب فعال ندارد، مجبور به پرداخت بهای آب به نرخ یورو می‌شود. افزایش قیمت برق و گاز نیز با هیچ منطقی سازگار نیست و بخش عمده‌ای از این شرایط ناشی از ضعف مدیریت است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در ادامه با انتقاد از عملکرد بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی پاسخ روشنی درباره افزایش بی‌رویه نرخ ارز و کاهش شدید ارزش پول ملی ندارد و فشار همه این مشکلات بر دوش جامعه صنعتی تحمیل می‌شود.

سهل‌آبادی با اشاره به تبعات تورم بر معیشت مردم اظهار داشت: وقتی پول بدون پشتوانه چاپ می‌شود؛ تورم به ‌طور طبیعی ایجاد و فشار آن مستقیماً بر جامعه وارد می‌شود. امروز حتی کارگران شریف ما توان خرید یک کیسه برنج را ندارند؛ برنجی که تا چندی پیش حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان بود، اکنون به حدود دو میلیون تومان رسیده است.

وی در پایان سخنان خود تأکید کرد: بیان این مشکلات از سر گلایه نیست؛ بلکه برای نشان دادن توان تولیدی کشور و هشدار نسبت به شرایط موجود است. این در حالی است که صنعتگران همچنان ایستاده‌اند، اما نمی‌توان مشکلات این بخش را نادیده گرفت؛ چراکه در بسیاری از مواقع فریاد این بخش بی‌پاسخ می‌ماند.

 

معصومه صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ضرورت صیانت از میراث زمین‌شناختی جزیره هرمز

در نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی با حضور معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مدیران مربوطه، معاون و مدیران سازمان حفاظت محیط‌زیست، نمایندگان اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌ها، نمایندگان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور و دیگر اعضای کمیته برگزار شد.

به مناسبت روز پژوهش انجام شد؛تاکید مدیرعامل ایمپاسکو بر نقش پژوهش به‌عنوان موتور محرک توسعه پایدار

به مناسبت هفته پژوهش، نشست ویژه‌ای با حضور تورج زارع، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، عباس جعفری مدیر پژوهش و جمعی از همکاران این واحد در دفتر مدیرعامل برگزار شد

تقدیر از صبانور در کنفرانس بین‌المللی فولاد ایران–عمان

در جریان نخستین کنفرانس صنعت فولاد ایران–عمان SteelMAX در مسقط، از شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور به‌دلیل حضور مؤثر و مشارکت فعال در این رویداد بین‌المللی تقدیر شد و گواهی قدردانی کنفرانس به دکتر داریوش اسماعیلی، مدیرعامل صبانور اهدا گردید.

تمرکز بر فعال‌سازی معادن کوچک و راکد، مسیر توسعه متوازن بخش معدن است

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر ضرورت تغییر نگاه در مدیریت بخش معدن گفت: در شرایطی کنونی لازم است که نگاه ویژه به طرح احیای معادن داشته باشیم چرا که فعال سازی ظرفیت معادن کوچک و راکد می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در توسعه متوازن، افزایش بهره‌وری و اشتغال‌زایی ایفا کند.