اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 310571

تاریخ: 1404/09/24

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 310571

تاریخ: 1404/09/24

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
کیانپور مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در حاشیه نمایشگاه حمل‌ونقل تاکید کرد:

کنترل هوشمند کیفیت راه‌ها با بهره‌برداری از تجهیزات نوین آزمایش قیر/ افزایش پوشش ملی آزمایش‌های تخصصی قیر و آسفالت توسط آزمایشگاه فنی مکانیک خاک/ تجهیز ۸ استان کشور به آزمایش‌های پیشرفته قیر و درزگیری

2a1fde44-f797-4fa7-93aa-0978f54be85b
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک از راه‌اندازی تجهیزات پیشرفته انجام آزمایش‌های عملکردی قیر PG در استان‌های اصفهان، خوزستان و مازندران خبر داد و گفت: با اضافه شدن این استان‌ها؛ دامنه ارائه این خدمات تخصصی به ۸استان کشور گسترش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری”اقتصاد ملت“؛ مجید کیانپور مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در نشست خبری که در حاشیه نهمین نمایشگاه حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته برگزار شد، با اشاره به نقش این شرکت در ارتقاء کیفیت پروژه‌های عمرانی کشور اظهار کرد: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک به‌ عنوان یکی از بازوهای تخصصی حوزه زیرساخت و عمران؛ مأموریت اصلی خود را کنترل کیفی پروژه‌ها و ارتقاء استانداردهای فنی در طرح‌های عمرانی می‌داند و در این مسیر از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود استفاده می‌کند.
وی با بیان اینکه این شرکت علاوه بر همکاری با سه دستگاه اجرایی تابعه وزارت راه و شهرسازی تاکنون با ۴۳دستگاه اجرایی دیگر همکاری داشته است، افزود: این همکاری‌ها در قالب ۳۷تفاهمنامه و بیش از ۷۲۰قرارداد در سراسر کشور انجام شده است. در همین راستا شبکه خدمات‌رسانی شرکت شامل ۱۴۰واحد و شعبه شهرستانی و ۳۲ اداره‌کل است که پوشش ملی مأموریت‌ها را امکانپذیر کرده است.
کیانپور با اشاره به گستره خدمات تخصصی این شرکت گفت: در مجموع حدود ۶۸۰نوع خدمت و آزمایش مختلف در حوزه‌های فنی، ژئوتکنیک، مصالح ساختمانی و کنترل کیفی به مشاوران، پیمانکاران و دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود و در یک سال و پنج ماه گذشته شرکت توانسته سهم قابل‌توجهی از بازار عمرانی کشور را به خود اختصاص دهد.
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در ادامه به خدمات حوزه مهندسی مشاور اشاره کرد و گفت: پایش، برداشت اطلاعات و تحلیل فنی حدود ۸۴هزار و ۵۰۰کیلومتر از محورهای اصلی و فرعی کشور انجام شده است و هدف‌گذاری سالانه شرکت، برداشت و تصویربرداری از ۹۰ تا ۹۵هزار کیلومتر از شبکه راه‌های کشور است که نقش مؤثری در بهینه‌سازی تخصیص منابع نگهداری راه‌ها دارد.
وی افزود: این داده‌های تحلیلی به سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کمک می‌کند تا تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تری در زمینه نگهداری و ارتقاء ایمنی راه‌ها اتخاذ شود.
کیانپور با اشاره به همکاری‌های انجام‌ شده با کلانشهرها و مراکز استان‌ها اظهار کرد: خدمات تصویربرداری و تحلیل معابر در شهرهایی مانند تهران، قم، همدان، زنجان و مشهد اجرا شده که این اقدامات موجب کاهش هزینه‌های نگهداری و افزایش عمر مفید معابر شهری شده است.
وی همچنین به توسعه امکانات آزمایشگاهی در حوزه بتن، مصالح و قیر اشاره کرد و گفت: تجهیزات انجام آزمایش‌های غیرمخرب بتن و مصالح ساختمانی و همچنین تجهیزات تخصصی حوزه قیر و مخلوط‌های آسفالتی در مناطق هشت‌گانه کشور از جمله اصفهان، مازندران و کرمانشاه مستقر شده تا پاسخگوی نیاز کارفرمایان و پروژه‌های عمرانی باشد.
مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های آموزشی این شرکت اشاره کرد و افزود: برای ارتقاء دانش مهندسان ناظر و فعالان حوزه عمران، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۵۰ هزار نفر-ساعت آموزش در سالجاری انجام شده که تاکنون حدود ۱۵هزار نفر-ساعت آن محقق شده است.
وی با تشبیه این مجموعه به یک آزمایشگاه تشخیص طبی در حوزه عمران گفت: تمامی آزمون‌ها بر اساس ضوابط، استانداردها و دستورالعمل‌های مصوب انجام می‌شود و نتایج به‌ صورت گزارش‌های رسمی آزمایشگاهی در اختیار مشاوران و دستگاه‌های نظارتی قرار می‌گیرد که این روند نقش مهمی در ارتقاء کیفیت اجرای پروژه‌ها دارد.
کیانپور در پایان با اشاره به دستاوردهای هفته حمل‌ونقل خاطرنشان کرد: همزمان با این هفته تجهیزات نوین انجام آزمایش‌های عملکردی قیر PG در استان‌های اصفهان، خوزستان و مازندران به بهره‌برداری رسید و با احتساب این استان‌ها تعداد استان‌های مجهز به این فناوری به ۸ استان افزایش یافت.

معصومه صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دولت شیلی کل سود سال ۲۰۲۵ را به کودلکو بازمی‌گرداند

«دنیل ماس» وزیر معادن شیلی گفت: شیلی تمام سود سال ۲۰۲۵ شرکت دولتی کودلکو را دوباره در این شرکت سرمایه‌گذاری خواهد کرد و بودجه آن را که با بار سنگین بدهی و کار پرهزینه تعمیرات اساسی معادن قدیمی دست و پنجه نرم می‌کند؛ افزایش می‌دهد.

رکوردشکنی رشد ارزش دلاری شرکت چینی در جولای

شرکت «زیجین ماینینگ» در جولای ۲۴میلیارد دلار (معادل ۲۳.۸درصد رشد) به ارزش بازار خود افزود. این شرکت با عبور از نیومونت به رتبه چهارم رسید و ارزش بازار آن به ۱۲۵میلیارد دلار افزایش یافت.