اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 310412

تاریخ: 1404/09/22

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 310412

تاریخ: 1404/09/22

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

کیش اکسپو؛ امضای تقاهم‌نامه همکاری نما و ایران‌یاسا

بانک اقتصادنوین؛
شرکت نوین معتمد اقتصاد ایرانیان (نما) و شرکت ایران‌یاسا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین؛ این تفاهم‌نامه در کیش اکسپو ۲۰۲۵ به امضای محمدحسین شهیدزاده نایب رئیس هیئت مدیره شرکت نما و ابوالفضل باباپور مدیرعامل شرکت ایران‌یاسا رسید.
شرکت معتمد نما ارائه دهنده خدمات مالیاتی و شرکت ایران‌یاسا تولیدکننده انواع لاستیک است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

افکس در مسیر پیوند دوباره نظام مالی ایران با بازارهای جهانی

محمدجواد قنبری با اشاره به تغییر رویکرد هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی نظام مالی، سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های دیجیتال (افکس ۱۴۰۵) گفت: این نمایشگاه می‌تواند با تمرکز بر توسعه ارتباطات مالی و سرمایه‌گذاری و استفاده از ظرفیت همکاری با کشورهای عضو بریکس و سازمان همکاری شانگهای، زمینه تقویت پیوند نظام مالی ایران با بازارهای جهانی را فراهم کند.

تجهیز ۸۹۹ همت منابع مالی از طریق بازار سرمایه در نیمه نخست امسال

ارزش تأمین مالی از بازار سرمایه در شش‌ماهه نخست امسال با رشد ۴۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۸۹۹ همت رسید؛ رقمی که معادل حدود ۵۱.۵ درصد کل عملکرد سال گذشته در این حوزه است. انتشار اوراق بدهی، عرضه‌های سرمایه‌ای و تأمین مالی جمعی، سه مسیر اصلی تجهیز منابع در بازار سرمایه بوده‌اند.