اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 310243

تاریخ: 1404/08/19

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 310243

تاریخ: 1404/08/19

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

امتیاز حاکمیت شرکتی بیمه ما؛ 100 از 100

حاکمیت شرکتی copy_1_crop
شرکت بیمه "ما" در سال جاری موفق شد امتیاز 100 از 100 را در حاکمیت شرکتی کسب کند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل  از روابط عمومی شرکت بیمه “ما”، این شرکت در سال 1403 نیز رتبه نخست امتیاز حاکمیت شرکتی را در میان شرکت های بیمه ای فعال در این بازار دریافت کرده بود.

شرکت بیمه “ما” مصمم به پیاده سازی قوانین و مقررات حاکمیت شرکتی است و در این زمینه کارنامه درخشانی دارد.

امتیازدهی حاکمیت شرکتی در بورس با هدف تقویت اعتماد عمومی و بهبود ساختارمالی شرکت‌ها، بر پایه معیارهای دقیق و منطبق با دستورالعمل‌های رسمی صورت می‌گیرد. 

در راستای رعایت قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران و ضوابط مقرر در ماده ٢ و ١١ دستورالعمل امتیازدهی به ناشران اوراق بهادار پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران، امتیاز حاکمیت شرکتی ناشران پذیرفته شده در بورس تهران مطابق ضوابط مقرر در دستورالعمل حاکمیت شرکتی ناشران ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار محاسبه شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صمصامی: هر کس سند متقنی درباره تخلف هریک از تراستی‌ها دارد، به دفتر اینجانب ارسال کند

حسین صمصامی عضو کمیسیو اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به فضاسازی‌های مطرح‌ شده پس از ثبت طرح تحقیق و تفحص از شرکت ملی نفت ایران درباره عملکرد تراستی‌ها تأکید کرد: هدف این تحقیق و تفحص؛ بررسی دقیق موضوع و برخورد با هر فرد متخلف فارغ از جایگاه و وابستگی اوست.