اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 309450

تاریخ: 1404/08/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 309450

تاریخ: 1404/08/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
معاون اقتصادی و مالی گروه فولاد مبارکه مطرح کرد:

فولاد مباركه؛ پیشتاز رفع تعهد ارزی در كشور

0ac67c6c-ede2-4ae2-a449-9a5bf6636735_20251101_134642
معاون اقتصادی و مالی گروه فولاد مبارکه گفت: شرکت فولاد مبارکه همواره به‌عنوان یکی از پیشروترین بنگاه‌های صنعتی و تولیدی، تعهد خود را نسبت به الزامات ارزی و اقتصادی کشور به‌طور کامل انجام داده است.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان؛ حامدحسین ولی‌بیک تصریح کرد: براساس اطلاعات ثبت‌شده و واصله در سامانه جامع تجارت، میزان رفع تعهد ارزی شرکت فولاد مبارکه از سال ۱۳۹۷ تاکنون به‌صورت تجمعی ۱۰۰ درصد بوده است؛ درحالی‌که بسیاری از شرکت‌ها صرفاً در حد الزامات قانونی (حدود ۷۰ درصد) به این تعهد عمل می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این عملکرد درخشان حاصل پایبندی مدیریت و کارکنان فولاد مبارکه به اصول شفافیت قانون‌مداری و مسئولیت‌پذیری اقتصادی است؛ موضوعی که به‌صورت مستمر نیز توسط نهادهای نظارتی ذی‌ربط مورد رصد و تأیید قرار گرفته و می‌گیرد از سوی دیگر، فولاد مبارکه در سال‌های اخیر در زمره بزرگ‌ترین عرضه‌کنندگان ارز کشور قرار گرفته، به‌گونه‌ای که در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۲۰ میلیون دلار در سامانه نیما و در سال ۱۴۰۴ (تاکنون) بیش از ۳۲۰ میلیون دلار در مرکز مبادله ارز و طلا عرضه کرده است.

به گفته ولی بیک این دستاورد، گواهی روشن بر نقش مؤثر فولاد مبارکه در ثبات ارزی کشور و همراهی آن با سیاست‌های کلان اقتصادی دولت است؛ تلاشی که با هدف حمایت از تولید ملی و تأمین نیاز ارزی واحدهای صنعتی و واردکننده کشور تداوم خواهد داشت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تهران میزبان بیست‌و هفتمین نمایشگاه بین المللی ایران هلث

مهمترین رویداد تخصصی حوزه تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی، آزمایشگاهی و خدمات سلامت کشور، از ۱۷ تا ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود؛ رویدادی که با حضور صدها شرکت داخلی و خارجی، شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و فعالان صنعت سلامت، تازه‌ترین فناوری‌ها، تجهیزات و دستاوردهای این صنعت را به نمایش خواهد گذاشت.

ظرفیت مناسب فناوری داخلی در ساخت ماشین‌آلات تولید کاغذ از سنگ

محمدمسعود سمیعی‌نژاد، رئیس هیأت عامل ایمیدرو در بازدید از کارخانه کاغذ از سنگ ازنا، بر موفقیت متخصصان داخلی در بومی‌سازی ماشین‌آلات این صنعت و اهمیت جایگزینی مواد معدنی با چوب برای حفاظت از محیط‌زیست تأکید کرد.

رشد چشمگیر تولید و استخراج در سه‌ماهه نخست سال در مجتمع معدنی سرب نخلک

بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، تولید ۴ هزار و ۲۰۰ تن کنسانتره سرب برای این دوره هدف‌گذاری شده بود که با تلاش کارکنان و اجرای برنامه‌های افزایش بهره‌وری، تولید به ۵ هزار و ۲۳ تن رسید و در نتیجه عملکرد مجتمع ۲۰درصد فراتر از برنامه محقق شد.