اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 309167

تاریخ: 1404/09/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 309167

تاریخ: 1404/09/18

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
شعبان‌زاده:

نوآوری کلید بهره‌برداری بهینه از منابع آب و انرژی

IMG_20251209_101522_792
مدیر کل دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو بر ضرورت پاسخگویی به سوالات کلیدی مدیریت منابع آب تأکید کرد و گفت: تحقیقات نوآورانه باید به عنوان ابزاری مؤثر در رفع چالش‌های صنعت آب و انرژی مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش اقتصاد ملت از خبرنگار شمانیوز؛ مرتضی شعبان‌زاده، مدیر کل دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو، در مراسم هفته پژوهش و روز سد و نیروگاه برق‌آبی که امروز 18 آذر در محل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران برگزار شد، بر اهمیت نوآوری و پژوهش‌های علمی در بهره‌برداری بهینه از منابع آب و انرژی تأکید کرد.

شعبان‌زاده در سخنرانی خود با اشاره به ضرورت پاسخگویی به سوالات مطرح در حوزه مدیریت منابع آب، گفت: پاسخ به این سوالات نیازمند تحقیق و پژوهش نوآورانه است. بسیاری از مطالعات و پژوهش‌های انجام‌شده در سال‌های اخیر به نتایج ارزشمندی منجر شده‌اند که در سطح کشور باقی مانده‌اند.

 

وی به معرفی سامانه‌هایی چون “سامانه کشتار نیرو” به عنوان اولین سامانه عملیاتی در بهره‌برداری از منابع آب سدها پرداخت و افزود: این سامانه‌ها در پنج محور مختلف به دنبال نقشه راه برای انجام تحقیقات و پژوهش‌های خود هستند که شامل مباحثی چون منابع آب، اقتصاد محیط زیست و هوش مصنوعی می‌شود.

 

مدیر کل دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو همچنین به برنامه‌های کنفرانس اشاره کرد و بیان داشت: امروز میزبان جمع قابل توجهی از دوستان و همکاران دانشگاهی و تحقیقاتی هستیم. ما قصد داریم در این مراسم به دستاوردها و کارهای انجام‌شده در زمینه پژوهش در سال گذشته پرداخته و به ارائه‌های اصلی بپردازیم.

شعبان‌زاده در پایان با اشاره به سیاست‌های پژوهش و فناوری در راستای برنامه حداکثری تحقیق، تأکید کرد: تحقیقات باید بر مبنای نیازهای واقعی شرکت‌ها انجام شود تا به عنوان یک ابزار مؤثر در رفع چالش‌های صنعت آب و انرژی مورد استفاده قرار گیرد. ما به دنبال این هستیم که فناوری‌های بومی را در صنعت به کار بگیریم و از محصولات خارجی کمتر استفاده کنیم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

جزئیات مصوبه شورای اقتصاد درباره فروش محصولات پالایشگاه‌ها در بورس انرژی/ پالایشگاه‌ها مطالباتشان را از طریق عرضه فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی تسویه می‌کنند

مدیرعامل بورس انرژی ایران به مصوبه اخیر شورای اقتصاد، که بر اساس آن شرکت‌های پالایشی می‌توانند مطالبات خود از دولت

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پاسخ مدیرعامل پتروشیمی پردیس به ابهام ۵۲ میلیون دلاری؛ اوره‌ای در پردیس گم نشده است

مدیرعامل پتروشیمی پردیس با رد شایعات مطرح‌شده درباره اختلاف آماری در موجودی و فروش اوره، تأکید کرد: هیچ‌گونه اوره‌ای در این شرکت مفقود نشده و اختلافات مطرح‌شده ناشی از نحوه بارگیری، فروش و ثبت مالی محموله‌هاست.

دیوان عدالت اداری اعتبار مصوبه شورای عالی بورس در خصوص دستورالعمل رسیدگی به تخلفات را تایید کرد

در پی شکایت یک شهروند نسبت به مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار درباره موادی از دستورالعمل موضوع ماده ۱۸ آیین‌نامه اجرایی قانون بازار اوراق بهادار، هیات عمومی دیوان عدالت اداری با ملاحظه سوابق مشابه و با درنظر گرفتن تصمیم هیات تخصصی در خصوص مفهوم «قطعیت آراء»، اعتبار مصوبه شورای عالی بورس و اوراق بهادار را تایید کرد.

جزئیات مصوبه شورای اقتصاد درباره فروش محصولات پالایشگاه‌ها در بورس انرژی/ پالایشگاه‌ها مطالباتشان را از طریق عرضه فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی تسویه می‌کنند

مدیرعامل بورس انرژی ایران به مصوبه اخیر شورای اقتصاد، که بر اساس آن شرکت‌های پالایشی می‌توانند مطالبات خود از دولت را از طریق عرضه فرآورده‌های نفتی در بورس انرژی تسویه کنند اشاره کرد و گفت: «این اتفاق گامی راهبردی در جهت کاهش بدهی‌های دولت، بهبود فوری نقدینگی پالایشگاه‌ها و تقویت نقش بورس انرژی به عنوان بازار شفاف محسوب می‌شود.»