اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 308664

تاریخ: 1404/09/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 308664

تاریخ: 1404/09/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اولین گام رسمی بازطراحی ترمینال یک شهر فرودگاهی برداشته شد

e5bad220-f79b-43e8-aef4-41075b1628ca
سرپرست شهر فرودگاهی: تلاش می‌کنیم با باز طراحی ترمینال یک، حال خوبی برای مسافران ایجاد کنیم.

به گزارش اقتصاد ملت از دفتر ارتباطات، اطلاع‌رسانی و اموربین‌الملل، صبح امروز چهارشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۴، فرآیند بازطراحی مفهومی معماری داخلی ترمینال یک شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با هدف ارتقای کیفیت تجربه مسافران، نمایش هویت ملی، توسعه ترمینال‌ یک و روان سازی جریان مسافری همزمان با برگزاری جلسه کمیسیون تصویب طرح مشارکت ایده‌پردازی آغاز شد.

رامین کاشف‌آذر، سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، در مراسم انتخاب طرح برتر بازآفرینی ترمینال یک، فرودگاه امام خمینی (ره) را به مثابه «پیشانی کشور» دانست و گفت: مسافران هوایی نخستین تجربه خود را از ورود به کشور در فرودگاه کسب می‌کنند، ازاین‌رو توجه به کیفیت فضا و خدمات آن اهمیت ویژه‌ای دارد. وی با اشاره به تحول کارکرد فرودگاه‌ها از دهه ۸۰ میلادی افزود: فرودگاه‌ها دیگر تنها محل نشست و برخاست نیستند؛ آن‌ها به مراکز کسب‌وکار، تعامل اجتماعی و حتی بازتاب‌دهنده هویت ملت‌ها تبدیل شده‌اند.

کاشف‌آذر با بیان اینکه تاکنون نتوانسته‌ایم فرودگاه امام(ره) را به جایگاه شایسته‌ خود برسانیم، تصریح کرد: «تلاش می‌کنیم بتوانیم فضایی ایجاد کنیم که حال مردم در فرودگاه خوب شود که اثرات مثبت آن در سطح ملی قابل‌ توجه خواهد بود.»

وی در پایان به تأکیدات ویژه وزیر راه و شهرسازی بر تسریع در اجرای این پروژه اشاره داشت و افزود: تمام توان و تلاش خود را به‌کار خواهیم گرفت تا بهترین طرح و ایده از این مشارکت ایده‌پردازی استخراج شود و روند اجرای پروژه با سرعت بیشتری پیش برود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

پیام تبریک دکتر رامین شمسایی‌نیا مدیر عامل صندوق بازنشستگی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران “هما” به کاپیتان عبدالحی “سرپرست شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما)”

دکتر رامین شمسایی‌نیا مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره صندوق بازنشستگی و وظیفه کارکنان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران “هما” طی

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پیوند ناگسستنی حمل‌ونقل و معماری در باز طراحی ترمینال یک شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)

مهندس عبدالرضا گلپایگانی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، در نشست بازطراحی مفهومی معماری داخلی ترمینال یک فرودگاه، به عنوان عضو هیئت ژوری اظهار داشت: «در جمع معماران هر زمان که می‌خواهیم مثالی برای ارتباط حمل و نقل و معماری ارائه دهیم، از کاروانسراها یاد می‌کنیم؛ چرا که کاروانسراها نمونه‌ای از معماری ایرانی هستند که برای راه ساخته شده‌اند.» وی افزود: «پیوند بین راه و شهرسازی روایت درازی دارد و معماری و حمل و نقل همواره با یکدیگر رابطه‌ای ناگسستنی دارند.»

برگزاری جلسه هماهنگی عملیات زمستانی ۱۴۰۴ در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)

صبح امروز یکشنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۴ جلسه هماهنگی عملیات زمستانی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) با حضور رامین کاشف‌آذر سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، معاونین و مدیران مرتبط شرکت در سالن جلسات حوزه مدیرعامل برگزار شد.

برگزاری مراسم تكریم و معارفه سرپرست دفتر برنامه‌ریزی، نظارت و مدیریت عملكرد شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)

طی ابلاغی از سوی سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) “محمدجواد معارفی” به عنوان سرپرست دفتر برنامه‌ریزی، نظارت و مدیریت عملکرد شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) منصوب شد.