اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 308415

تاریخ: 1404/09/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 308415

تاریخ: 1404/09/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بیمه آرمان از زیان خارج شد

مجید-قلی_پور،-مدیرعامل،-بیمه-آرمان
مدیرعامل بیمه آرمان، در گفت‌وگویی گزارش عملکرد دو سال اخیر این شرکت را ارائه می‌دهد، دوره‌ای که به گفته او با خروج رسمی از زیان انباشته، اصلاح ساختار مالی و بازگشت به مسیر پایدار رشد همراه بوده است.

ببه گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه آرمان؛ به‌گفته مجید قلی‌پور، مدیرعامل، بیمه آرمان طی دو سال پیاپی بیشترین رشد پرتفوی صنعت را ثبت کرده و بخشی از این جهش از محل جذب پرتفوی‌های سودده و اجرای دو پروژه ملی بوده است: صدور آنلاین بیمه‌نامه‌های مسافرتی برای مسافران ورودی و توسعه هاب درمان با هدف مدیریت ریسک و کنترل هزینه‌ها.

قلی‌پور همچنین از افزایش سرمایه ۵۵۰۰ میلیارد ریالی از محل آورده سهامداران خبر داد و دو اقدام برای تقویت پشتوانه مالی شرکت را تشریح کرد: تملک ملک پلاسکوکار از مجموعه سایپا به‌عنوان بخشی از وصول مطالبات و پیش‌خرید یک پروژه مسکونی ۲۵۰۰ متری در کیش با هدف تبدیل دارایی به جریان درآمدی.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اختصاص ۵۰همت اعتبار بانک تجارت برای تقویت قدرت خرید و زنجیره تأمین/ ۱۰هزار نقطه پذیرش برای اعتبارات خرید ایجاد می‌کنیم

«باروک» میزبان پنل تخصصی «اعتبار؛ موتور رشد فروش» در هشتمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی صنعت پخش ایران بود؛ جایی که فعالان بانکی و صنعت پخش، نسخه عبور از رکود و بحران سرمایه در گردش را در «اعتبار هدفمند» و اتصال هوشمند حلقه‌های زنجیره تأمین جست‌وجو کردند.

بیمه دی در صدر جدول ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت

شرکت بیمه دی در تازه‌ترین ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در «سامانه فوریت‌های اداری» (فواد) که مربوط به مردادماه سال جاری است، موفق شد عنوان برتر را در میان تمامی دستگاه‌های مشمول این طرح به خود اختصاص دهد.

«دیما» در مسیر اقتصاد دیجیتال؛ بانک ملت اعتبار خرد را هوشمند می‌کند

مدیرعامل بانک ملت از راه‌اندازی «دیماپی» برای اعتباردهی هدفمند به مشتریان، توسعه خدمات زنجیره‌ای با «تیما» و برنامه این بانک برای ایفای نقش به‌ عنوان یکی از زیرساخت‌های مالی اقتصاد دیجیتال کشور خبر داد.

وزارت اقتصاد در الکامپ، ظرفیت‌های حمایت از اقتصاد دیجیتال را معرفی می‌کند

خیابان سئول این روزها میزبان بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ است؛ رویدادی که امسال در شرایطی برگزار می‌شود که اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی، امنیت سایبری و فناوری‌های نوین بیش از گذشته در کانون توجه سیاست‌گذاران و فعالان اقتصادی قرار گرفته‌اند. وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز با حضور در این نمایشگاه، مجموعه‌ای از خدمات و ظرفیت‌های خود برای تسهیل فعالیت کسب‌وکارها و حمایت از اقتصاد دیجیتال را معرفی کرده است.