اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 307783

تاریخ: 1404/09/02

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 307783

تاریخ: 1404/09/02

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

امکان وکالتی کردن حساب‌های بانک سپه برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی فراهم شد

بانک سپه؛
مشتریان گرانقدر بانک سپه می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود نزد بانک سپه با مبلغ موجودی ۵۰۰ میلیون تومان در طرح ثبت نام خودرو‌های وارداتی آذر‌ماه 1404 شرکت کنند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه؛ متقاضیان و مشتریان بانک سپه می‌توانند در بازه زمانی روز یکشنبه 2 آذر‌ماه تا ساعت 24:00 یکشنبه 9 آذر‌ماه با وکالتی کردن حساب و مسدود کردن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به صورت غیرحضوری از طریق همراه بانک و لینک  Ib.banksepah.ir  و قبول شرایط و ضوابط خرید خودرو نسبت به ثبت نام خودروهای وارداتی اقدام نمایند.

مهلت وکالتی نمودن حساب‌ها

از

تا

یکشنبه

1404.09.02

ساعت 23:59 یکشنبه

1404.09.09

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هم‌افزایی بیمه دی و خانه سینما برای ارتقای امنیت حرفه‌ای اهالی هنر / حمایت بیمه دی از رویدادهای هفته سینما

نشست خبری گرامیداشت هفته و روز ملی سینما با اعلام حمایت بیمه دی از برنامه‌های این رویداد برگزار شد. رویدادی که در آن، مدیران ارشد خانه سینما ضمن قدردانی از همراهی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بیمه دی، بر تداوم این همکاری‌ها برای طراحی محصولات نوآورانه بیمه‌ای و تأمین آرامش خاطر و امنیت حرفه‌ای سینماگران کشور تأکید کردند.

تجدید پیمان کارکنان بیمه دی کهگیلویه و بویراحمد با شهدا/ خدمت به خانواده‌های معظم ایثارگران اولویت راهبردی است

همکاران بیمه دی استان کهگیلویه و بویراحمد و بنیاد شهید و امور ایثارگران، طی مراسمی در گلزار مطهر شهدا، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر، بر استمرار خدمت‌رسانی مطلوب و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به‌عنوان رسالتی کلیدی تأکید کردند.

تحلیل عملکرد سه‌ماهه اول ۱۴۰۵ بیمه دی در منطقه غرب/ تمرکز بر ارتقای کیفیت و سلامت پرتفوی

نشست راهبردی و آنلاین منطقه غرب کشور با هدف واکاوی عملکرد سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ و با تمرکز بر انطباق شاخص‌های عملیاتی با استانداردهای نوین مدیریت ریسک برگزار شد. در این نشست که به صورت برخط و با حضور مدیر ریسک شرکت و مدیران شعب این منطقه همراه بود، نقشه راه توسعه پایدار و افزایش بهره‌وری برای نیمه دوم سال ترسیم شد.