اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 307494

تاریخ: 1404/09/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 307494

تاریخ: 1404/09/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

ارزیابی خسارت حادثه کربن‌سازان مشفق توسط شعبه کاشان بیمه پاسارگاد به سرانجام رسید

1404061117253028133886834
به‌دلیل منحصر‌به‌فرد بودن خط تولید گرافیت در کشور، ارزیابی خسارت حادثه کربن‌سازان مشفق ماهیتی فنی، تخصصی و پیچیده داشت که با مشارکت کارشناسان بیمه پاسارگاد و ارزیابان بیمه مرکزی در کوتاه‌ترین زمان به نتیجه رسید.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه پاسارگاد، در پی وقوع حادثه در کوره ذوب شرکت کربن‌سازان مشفق، بیمه پاسارگاد با تشکیل تیم مشترک ارزیابی شامل کارشناسان فنی شعبه، مدیران بیمه‌های آتش‌سوزی و ارزیاب بیمه مرکزی، فرآیند بررسی خسارت را با رویکردی مهندسی و تخصصی آغاز کرد.

به دلیل اینکه این مجموعه تنها تولیدکننده گرافیت در ایران است و فاقد نمونه مشابه داخلی می‌باشد، بررسی فنی آسیب‌ها و برآورد خسارت تجهیزات، ماشین‌آلات و سامانه‌های تولیدی نیازمند تحلیل‌های مهندسی و کارشناسی دقیق بود.

با انجام این ارزیابی تخصصی، خسارت وارد شده پس از محاسبه جزئی و مستند، به مبلغ ۲۹۸ میلیارد و ۶۲۶ میلیون ریال تأیید و به بیمه‌گذار پرداخت شد. این حادثه علاوه بر خسارات سنگین تجهیزاتی، متأسفانه منجر به تلفات جانی نیز شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رونمایی کارت رفاهی «گام» بانک ملی ایران برای اعطای تسهیلات تا ۵۰۰ میلیون تومان/ تاکید سیفی بر حرکت هدفمند شبکه بانک ملی ایران در مسیر تحقق اهداف و ارتقای عملکرد

کارت رفاهی متصل به اوراق گواهی اعتبار مولد «گام» بانک ملی ایران با امکان اعطای تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بدون سود، با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک رونمایی شد.

سود خالص پست‌بانک ایران در نیمه نخست سال ۷۴ درصد افزایش یافت / رشد ۷۲ درصدی درآمد عملیاتی و عبور سپرده‌های مشتریان از ۲ هزار و ۳۸۸ هزار میلیارد ریال

پست‌بانک ایران در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، با ثبت ۶۰ هزار و 817 میلیارد ریال سود خالص، رشد ۷۴ درصدی این شاخص را نسبت به دوره مشابه سال گذشته تجربه کرد. درآمد عملیاتی بانک نیز با افزایش ۷۲ درصدی به بیش از ۱۵۲ هزار میلیارد ریال رسید.