اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 306992

تاریخ: 1404/08/29

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 306992

تاریخ: 1404/08/29

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

دیدار وزیر صنعت و تجارت افغانستان با همتای هندی

cfznews4ij6hb3
نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت افغانستان، در دیداری با وزیر دولت در امور تجارت هندوستان بر توسعه روابط اقتصادی و تجاری و جذب سرمایه‌گذاری‌های مشترک میان دو کشور تأکید کرد.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار؛ وزیر صنعت و تجارت افغانستان همچنین بر استفاده مؤثر از بندر چابهار، پیشبرد پروژه‌های زیربنایی از جمله ایجاد بنادر خشک در نیمروز و راه‌اندازی خطوط منظم کشتیرانی در چابهار تأکید کرده است.

در این دیدار دو طرف بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری، جلب سرمایه‌گذاری و ایجاد فرصت‌های تازه برای توسعه تجارت میان افغانستان و هند توافق کردند.

وزیر صنعت و تجارت افغانستان بر استفاده مؤثر از بندر چابهار، پیشبرد پروژه‌های زیربنایی از جمله ایجاد بنادر خشک در نیمروز و راه‌اندازی خطوط منظم کشتیرانی در چابهار تأکید کرده است. همچنین تسهیل روند واردات و صادرات تجار افغان در بندر نواشِوا از موضوعات مهم بحث بوده است.

عزیزی در ادامه بر سهولت و تسریع در صدور ویزا برای تاجران افغان و گسترش سرمایه‌گذاری‌های مشترک در بخش‌های داروسازی، سردخانه‌ها، صنایع فرآوری میوه، پارک‌های صنعتی و مراکز فرآوری صادرات تأکید کرده است.

وی همچنین بر برگزاری نمایشگاه‌ها، نشست‌های B2B و کنفرانس‌های مشترک در هر دو کشور، ایجاد دفاتر رایزن‌های تجاری در دهلی و کابل و فعال‌سازی گروه کاری تجاری میان افغانستان و هند تأکید نموده است.

مقام‌های هندی نیز با استقبال از تمامی پیشنهادها اعلام کردند که برای تقویت همکاری‌های دوجانبه و عملی‌سازی برنامه‌های مدنظر، اقدامات لازم را روی دست خواهند گرفت.

این دیدار نشان‌دهنده تلاش دو کشور برای تقویت روابط اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری‌های مشترک و گسترش تجارت منطقه‌ای است.

گفتنی است که جی‌شِنکر، وزیر امور خارجه هند، امروز پنجشنبه، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که با نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت افغانستان، دیدار کرده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

توسعه سامانه هوشمند انباشت و برداشت در واحد احیا مستقیم

تعدد منابع تامین گندله و دشواری ردیابی مشخصات کیفی محموله‌ها پس از انباشت، فولاد هرمزگان را به سمت طراحی سیستم جامع انباشت و برداشت هوشمند در واحد احیای مستقیم سوق داده است؛ سامانه‌ای که با ثبت موقعیت و مشخصات هر محموله در پایل و استفاده از مدل سه‌بعدی و هوش مصنوعی، امکان انتخاب دقیق‌تر مواد برای انباشت، برداشت و میکس را فراهم می‌کند.

جوانان نخبه گره‌گشای مسائل کشورند؛ با اتحاد از شرایط سخت عبور می‌کنیم

پزشکیان رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش‌آفرینی جوانان نخبه در حل مسائل کشور گفت: اگر جوانان اراده کنند و با تکیه بر علم، دانش و توانمندی‌های تخصصی خود به میدان بیایند، هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد که نتوان آن را حل کرد؛ با اتحاد و انسجام نیز خواهیم توانست از شرایط سخت کنونی با سربلندی عبور کنیم.

تقدیر سردار فتحیان جانشین فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان از اقدام جهادی صنایع شیمیایی ایران در حمایت از نیازمندان

به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس و در راستای مسئولیت های اجتماعی، ۶۰۰بسته معیشتی با حضور سردار علی فتحیان جانشین فرمانده سپاه صاحب‌الزمان(عج) و جمعی از مسئولان استان و مدیران صنایع شیمیایی ایران به نیازمندان اهدا گردید.